ХАОС НА КОСОВУ! Бровина признала да су фотографије силовања Албанке фалсификат! АМЕРИКАНЦИ НАПАЛИ ШИПТАРЕ

HAOS NA KOSOVU! Brovina priznala da su fotografije silovanja Albanke falsifikat! AMERIKANCI NAPALI ŠIPTARE

18 maja 2019

Fljora Brovina, poslanica vladajuće DPK Kadrija Veseljija, priznala je da su fotografije koje je pokazala u parlamentu falsifikat i da su zloupotrebljene.

Brovina je za fotografije tvrdila da predstavljaju dokaz da su srpske snage silovale jednu Albanku tokom poslednjeg sukoba na Kosovu i Metohiji.Kosovski mediji koji su posumnjali u autentičnost fotografije, potražili su je na internetu i ustanovili da je slika deo pornografskog filma koji nije snimljen na Kosovu.

Brovina, koja je zbog obelodanjivanja tih fotografija saslušana u kosovskoj policiji, izjavila je da one datiraju iz 2003. godine, prenela je televizija Klan Kosova, prenosi B92.

Ona je, kako se navodi, rekla da je bila predsedavajuća Komisije za nestale osobe kada joj je jedan aktivista dao kovertu i rekao joj da su u njoj dokumenti o silovanju jedne žene, te da može da ih koristi.

„Nisam mislila da bi mi iko mogao doneti dokumenta koja nisu autentična, a koje sam juče koristila (u parlamentu). Nisam verovala da su neautentični“, rekla je ona i dodala da će njihovu autentičnost verifikovati nadležni organi, kojima će biti na raspolaganju.

Brovina je sinoć u kosovskom parlamentu tvrdila da su fotografije koje je pokazala poslanicima dokaz da su pripadnici srpskih snaga silovali jednu Albanku naočigled njene porodice.

Ona je takođe tvrdila da zna identitet te Albanke, da je žrtva navodnog silovanja živa, da poznaje silovatelje i da je spremna da protiv njih svedoči.

AMERIČKI AMBASADOR NAPAO ŠIPTARE

Lideri privremenih institucija u Prištini trebalo bi da pomognu žrtvama, a ne da ih koriste za političku dobit, izjavio je danas predstavnik SAD u Prištini Filip Kosnet povodom slučaja poslanice vladajuće DPK Fljore Brovine.

Brovina je priznala da je u parlamentu pokazala lažne fotografije silovanja Albanke tokom poslednjeg sukoba na KiM.

– Oni koju su preživeli okrutnosti moraju biti tretirani s poštovanjem, dostojanstvom i osetljivošću. Kosovski lideri bi trebalo da pomognu oporavku žrtava, a ne da ih koriste za političku dobit – napisao je Kosnet na svom zvaničnom Tviter nalogu.

KOMENTARI4 komentara

  1. Rafmanjinov says:

    Ma kako da ne,pa gde bi to ovi divljaci uradili???Pa kod njih je sve falsifikat,Racak,broj stanovnika,istorija koju svakim danom izmisljaju,mislim,taj narod ne zasluzuje da postoji,ili jedino da ide u Afriku,pa tamo sa nekim plemenima da zive. Ali na zalost ürolazi im to,kad je u pitanju Srbija,u koji sede sve izdajnik do izdajnika,i pozicija i opozicija.

  2. petrovgrad says:

    Šiptar uvek jedan laže, a dvojica potvrđuju. Šiptarima veruje samo onaj ko ih ne poznaje.

  3. Magda says:

    E pa DOSTA mi je tih lazova u kosovskoj vladi!!!!! Isti su lazljivci kao i njihovi zastitari Amerikanci!!! Covjek im ne moze vjerovati bas nista!!! Kako onda tretirati takve ljude...???? Kako, pitam ja vas????!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *