ХАОС НА МЕДИЈСКОМ СКУПУ: Новинари напустили скуп док је говорио Вучић

ХАОС НА МЕДИЈСКОМ СКУПУ: Новинари напустили скуп док је говорио Вучић

22 новембра 2017

Десетак новинара неколико редакција из протеста су напустили регионални медијски скуп у Београду, током говора председника Владе Србије Александра Вучића.

Скуп су напустили новинари Центра за истраживацкцо новинарство Србије (ЦИНС), КРИК-а, БИРН-а, Центра за истраживачко новинарство из Црне Горе и Маглочистача из Суботице, као и још поједине колеге.

Директор ЦИНС-а Бранко Чечен рекао је да се одлучио на тај корак јер је Вучић пропустио прилику да започне прави дијалог са медијима и са новинарима, док су се , како каже, његови сарадници који су се још горе понашали према новинарској професији.

После Вучићевог обраћања, генерални секретар медијске организације СЕЕМО Оливер Вујовић саопштио је присутнима да ће Вучић одговарати само на питања страних новинара.

Председник Независног друштва новинара Војводине (НДНВ) Недим Сејдиновић отказао је данас из протеста учешће на регионалној медијској конференцији у Београду и навео да то чини јер је најављено да ће је отворити председник Владе Србије Александар Вучић, за кога је рекао да је „проверени непријатељ медијских слобода“.

KOMENTARI16 коментара

 1. Trifun says:

  Izgleda Sorosev sin platio antisrpskim agentima po medijima neki dan bonus da krenu na migove. Nema nazad.

 2. Velika Metla says:

  Већег издајника и већег зла Србија НИКАДА није имала од овога непомињеника на слици! Досманлије су за овога нула(мада су и иначе нула увек и били)!

 3. Rujanac says:

  Pa,svi novinari su strani. Jer mi nemamo Srbskih medija koji nisu privatizovani Nemci i drugi "prijatelji"

  • Sikter Efendija says:

   Nisi učio palatalizaciju u školi? Ili to nije srBski?

   • Velika Metla says:

    Сиктер ефендија,та "палатализација"је измишљена из само једног разлога а то је да се срБски корпус растаче на сваком могућем и немогућем месту,од политике,културе(језика),економије,нације............,свуда! Ја говорим срБским језиком а не срПским,јер нисам СрПин него СрБин! На исти начин је Србима поред нашег писма ћирилице убачена и латиница! Да ли се ико пита ЗАШТО? Зашто то "убацивање"латинице нису Русима,или Бугарима,урадили него блентавим Србима? Зашто ватиканоидима(рватима)нису убацили ћирилицу,да буде равноправна с латиницом,него БАШ Србима мора латиница? Размисли шта је циљ и поента подметања латинице србском народу!

    • Taipova Češma says:

     Прави срби говоре срБским језиком и пишз ћирилицом.А они што палатализују нити су срби нити требају срБском народу - од њих је корист никаква аштета велика.

 4. goran says:

  Vucko voli samo strance a Srbi vole samo Gaspara Vucka.

 5. Slavko says:

  I opet će da razbije na izborima i uzeće većinu! Kakav god da je on pliva dobro. Nemoćan je zbog lopova oko sebe. Trpi pritiske sa svih strana i svi mu prete i ucenjuju ga. A on radi! Tiha voda breg roni.

  • Velika Metla says:

   Славко,да ми је твоје "памети",макар пар дана,да се дебело одморим!

  • Bagro crvena says:

   Jes, jes, tako su i za Hitlera govorili: On je najbolji al oni oko njega...Gebels je bio car svoje igre a ti si samo botina od kojeg je svaka prostitutka bolja!

  • Alisa says:

   Glavni lopov, manipulator i lazov. Uz to neposoban i bez strategije za vodjenje zemlje.Zadnji smo u rgionu po svemu. Maze nam oci demagoskom pricom i lazima i trpi samo dupelisce i poltrone koji mu hrane sujetu i debljaju novcanik.

 6. Rodoljub says:

  Slavko,a kako je nemocan!?!? Kakve su to reci jednog bota?!? Udkoto kad budemo kao S.Koreja setice se neko ovog tvog komentara. A onda..... Brrrr...Nego, on koji sve moze i sve radi - da ne moze da se resi lopova oko sebe, a zna za njih!?!? Ne bih bas rekao da to ne podseca na organizacije sa ciljem zlocinackog udruzivanja itd .. Za to se i u zatvor ide

  • Velika Metla says:

   Родољуб,док год је оваквих "славка"непомињеник не мора да брине на изборима! У окупираној држави се увек унапред зна ко ће бити колонијални управник!А на изборима ућествују искључиво они који ни мрву једну нису свесни у каквом им је положају и ситуацији држава!

 7. milos says:

  Sve "jake" novinarske kuce prijatelja mu Sorosa .

 8. Igor says:

  Vucic je Hazar kao Brnobabicka.Sve sama olos koja je postavljena da unisti Srbiju.Zato krajnje je vreme da se oni pomere bilo gde samo ne da upravljaju Srbijom.Davoli sajasili Ovu zemlju.

 9. doktor says:

  Ako predsednik kaže da ga je prosto sramota da se pohvali kako nam dobro ide, šta ima koji domaći novinar tu da pita? Mogu da pitaju sam strani novinari, zato što ne govore srpski, pa nisu razumeli predsednika. Valjda je sada svima jasno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u