ХАОС НА МЕДИЈСКОМ СКУПУ: Новинари напустили скуп док је говорио Вучић

HAOS NA MEDIJSKOM SKUPU: Novinari napustili skup dok je govorio Vučić

22 novembra 2017

Desetak novinara nekoliko redakcija iz protesta su napustili regionalni medijski skup u Beogradu, tokom govora predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

Skup su napustili novinari Centra za istraživackco novinarstvo Srbije (CINS), KRIK-a, BIRN-a, Centra za istraživačko novinarstvo iz Crne Gore i Magločistača iz Subotice, kao i još pojedine kolege.

Direktor CINS-a Branko Čečen rekao je da se odlučio na taj korak jer je Vučić propustio priliku da započne pravi dijalog sa medijima i sa novinarima, dok su se , kako kaže, njegovi saradnici koji su se još gore ponašali prema novinarskoj profesiji.

Posle Vučićevog obraćanja, generalni sekretar medijske organizacije SEEMO Oliver Vujović saopštio je prisutnima da će Vučić odgovarati samo na pitanja stranih novinara.

Predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Nedim Sejdinović otkazao je danas iz protesta učešće na regionalnoj medijskoj konferenciji u Beogradu i naveo da to čini jer je najavljeno da će je otvoriti predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, za koga je rekao da je „provereni neprijatelj medijskih sloboda“.

KOMENTARI16 komentara

 1. Trifun says:

  Izgleda Sorosev sin platio antisrpskim agentima po medijima neki dan bonus da krenu na migove. Nema nazad.

 2. Velika Metla says:

  Većeg izdajnika i većeg zla Srbija NIKADA nije imala od ovoga nepominjenika na slici! Dosmanlije su za ovoga nula(mada su i inače nula uvek i bili)!

 3. Rujanac says:

  Pa,svi novinari su strani. Jer mi nemamo Srbskih medija koji nisu privatizovani Nemci i drugi "prijatelji"

  • Sikter Efendija says:

   Nisi učio palatalizaciju u školi? Ili to nije srBski?

   • Velika Metla says:

    Sikter efendija,ta "palatalizacija"je izmišljena iz samo jednog razloga a to je da se srBski korpus rastače na svakom mogućem i nemogućem mestu,od politike,kulture(jezika),ekonomije,nacije............,svuda! Ja govorim srBskim jezikom a ne srPskim,jer nisam SrPin nego SrBin! Na isti način je Srbima pored našeg pisma ćirilice ubačena i latinica! Da li se iko pita ZAŠTO? Zašto to "ubacivanje"latinice nisu Rusima,ili Bugarima,uradili nego blentavim Srbima? Zašto vatikanoidima(rvatima)nisu ubacili ćirilicu,da bude ravnopravna s latinicom,nego BAŠ Srbima mora latinica? Razmisli šta je cilj i poenta podmetanja latinice srbskom narodu!

    • Taipova Češma says:

     Pravi srbi govore srBskim jezikom i pišz ćirilicom.A oni što palatalizuju niti su srbi niti trebaju srBskom narodu - od njih je korist nikakva ašteta velika.

 4. goran says:

  Vucko voli samo strance a Srbi vole samo Gaspara Vucka.

 5. Slavko says:

  I opet će da razbije na izborima i uzeće većinu! Kakav god da je on pliva dobro. Nemoćan je zbog lopova oko sebe. Trpi pritiske sa svih strana i svi mu prete i ucenjuju ga. A on radi! Tiha voda breg roni.

  • Velika Metla says:

   Slavko,da mi je tvoje "pameti",makar par dana,da se debelo odmorim!

  • Bagro crvena says:

   Jes, jes, tako su i za Hitlera govorili: On je najbolji al oni oko njega...Gebels je bio car svoje igre a ti si samo botina od kojeg je svaka prostitutka bolja!

  • Alisa says:

   Glavni lopov, manipulator i lazov. Uz to neposoban i bez strategije za vodjenje zemlje.Zadnji smo u rgionu po svemu. Maze nam oci demagoskom pricom i lazima i trpi samo dupelisce i poltrone koji mu hrane sujetu i debljaju novcanik.

 6. Rodoljub says:

  Slavko,a kako je nemocan!?!? Kakve su to reci jednog bota?!? Udkoto kad budemo kao S.Koreja setice se neko ovog tvog komentara. A onda..... Brrrr...Nego, on koji sve moze i sve radi - da ne moze da se resi lopova oko sebe, a zna za njih!?!? Ne bih bas rekao da to ne podseca na organizacije sa ciljem zlocinackog udruzivanja itd .. Za to se i u zatvor ide

  • Velika Metla says:

   Rodoljub,dok god je ovakvih "slavka"nepominjenik ne mora da brine na izborima! U okupiranoj državi se uvek unapred zna ko će biti kolonijalni upravnik!A na izborima ućestvuju isključivo oni koji ni mrvu jednu nisu svesni u kakvom im je položaju i situaciji država!

 7. milos says:

  Sve "jake" novinarske kuce prijatelja mu Sorosa .

 8. Igor says:

  Vucic je Hazar kao Brnobabicka.Sve sama olos koja je postavljena da unisti Srbiju.Zato krajnje je vreme da se oni pomere bilo gde samo ne da upravljaju Srbijom.Davoli sajasili Ovu zemlju.

 9. doktor says:

  Ako predsednik kaže da ga je prosto sramota da se pohvali kako nam dobro ide, šta ima koji domaći novinar tu da pita? Mogu da pitaju sam strani novinari, zato što ne govore srpski, pa nisu razumeli predsednika. Valjda je sada svima jasno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *