ХАОС НА САМИТУ Г7: Изненада се појавили Иранци! ТРАМП НАПАО МАКРОНА ДА ИХ ЈЕ ПОЗВАО БЕЗ ДОГОВОРА

HAOS NA SAMITU G7: Iznenada se pojavili Iranci! TRAMP NAPAO MAKRONA DA IH JE POZVAO BEZ DOGOVORA

25 avgusta 2019

Delegacija Irana je sletela u Bijaric radi učešća na samitu G7, javlja agencija AFP, pozivajući se na portal „Flajtradar 24“ koji prati kretanje aviona.

Kako javlja agencija, avion je sleteo na aerodrom u Bijaricu. Tokom samita ovde sleću samo avioni zvaničnih delegacija.Rojters javlja da je na samit doputovao šef iranske diplomatije Muhamed Džavad Zarif, ali da on nema nameru da razgovara sa američkim predsednikom Donaldom Trampom i njegovom delegacijom.

Podsetimo, Zarif je u petak, tokom posete Parizu, imao sastanak sa francuskim kolegom Žan-Ivom le Drijanom, kao i predsednikom Emanuelom Makronom. On je izrazio spremnost da razgovara sa Francuskom i naglasio da je samit G7 dobra prilika da se obave konsultacije sa ostalim državama — potpisnicama nuklearnog sporazuma.

Podsetimo, danas se završava samit G7.

TRAMP NAPAO MAKRONA

Predsednik SAD Donald Tramp demantovao je saopštenje francuskog Predsedništva da su države G7 dozvolile predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da u ime grupe pošalje poruku Iranu.

„Ja o tome nisam razgovarao“, rekao je Tramp.Iz Predsedništva je ranije poručeno da se grupa dogovorila da Makron Iranu pošalje poruku i održi sastanke sa iranskim zvaničnicima.

Detalji poruke nisu objavljeni, ali je rečeno da je cilj sprečavanje Irana da dođe do nuklearnog naoružanja i dalje destabilizacije Bliskog istoka.

KOMENTARI9 komentara

 1. padre says:

  Pa naravno da nisi, misliš, da je bilo to slučajno?

 2. Miraš says:

  Sprdnja na račun moćnog starca. Dedica sanja Rusiju, a na vratima je Iran.

  • Nije nego says:

   Treba im 10 pa da veselje sa NWO počne, nebitno ko će se zaleteti, 7 glava a 10 rogova, hi, hi, hi... Rogovi su rogovi, ali glave su glave, ostala 3 im trebaju da vade kestenje iz vatre.

 3. persida says:

  G7, grupa degenerika.

 4. Kosovac says:

  Tramp uopšte ne zna kako se radi sa sorošoidima. Posle ovoga, neophodno je da grupa G7 postane grupa G6. kao što je Putin grupu G8 pretvorio u grupu G7. …..Još da Boris Džonson lupi patku o sto, pa da Grupu G6 pretvori u grupu G5. Onda taj pentagonalni sorošoidni ostatak može da se pederiše koliko im volja.

 5. Velika Metla says:

  Tramp je napao MIkrona,a MIkron je postavljen od duboke države",dok se Putin rukuje s tim istim MIkronom????!!!! Umesto da i Putin napada bukvalno sve koji su postavljeni od "duboke države"! Ko zna,možda su se Putin i Tramp dogovorili da ovoga maloga francuskog pHederčića stavljaju na toplo-hladno?;(

  • Kosovac says:

   @ Velika Metla, …..:Čim je postavljen od strane Duboke, nije on baš mikron. Izgleda onako neugledan i nikakav, ali nije slučajno on vatao Kolindu za dupe dok svi snimaju. Ipak je tu pokazao jačinu i da mu se može sve. Kao onaj Junker što dolazi na skupove pijan kao smuk, niko mu ne sme ništa. …..Ovde je važno da se primećuje da je Duboka dobila protivnike, i to ne neke sitne ribe. Tri predsednika velikih svetskih država, nije to malo. Ne može to odmah da sruši sorošoide, ali vidimo da su duboko uzdrmani. …..Neće to da reši naše probleme, ali ostavlja veliku nadu da i mi nekako izađemo na kraj sa našim govnjivim sorošoidima.

  • Vrana vrani says:

   Oči ne vadi. Svi oni rade za istog gazdu, samo malo glume poštenje da nas prevare.

  • Milenko says:

   Putin se rukuje sa predsednikom države Francuske, to na prvom mestu treba imati u vidu. On nastoji da sa postojećim liderima Evrope postigne što normalnije kontakte i odnose, time stiče poverenje za sebe a ujedno i vreme za svoju zemlju Rusiju. Putin se prvi rukovao i sa problematičnim princom K.S.Arbije na samitu G-20 u Argentini, za razliku od svih ostalih prisutnih koji tada ne samo da nisu hteli nego nisu se ni usudjivali da se rukuju sa njim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *