ХАОС СЕ НАСТАВЉА: Палестинци се сукобили са полицијом на Западној обали и у Ал Акси

HAOS SE NASTAVLJA: Palestinci se sukobili sa policijom na Zapadnoj obali i u Al Aksi

21 maja 2021

Sukobi između stotina Palestinaca i izraelske policije započeli su u raznim delovima Zapadne obale, prenose RIA Novosti.Neredi su usledili nakon demonstracija i povorki.

Ranije je izveštavano o nemirima na teritoriji džamije Al-Aksa u Jerusalimu. Palestinci su počeli da bacaju kamenje na policiju, koja je odgovorila šok bombama i suzavcem. Portparol izraelske policije Mihael Zingerman rekao je za RIA Novosti da je snagama bezbednosti naređeno da „uđu na brdo Hrama radi uspostavljanja reda“ i dozvole ljudima koji ne učestvuju u sukobima da napuste teritoriju džamije.

Prema palestinskom Crvenom polumesecu, 20 Palestinaca je povređeno u džamiji Al Aksa, a još 14 na Zapadnoj obali.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. I Love Jesus says:

    Sveto mesto sveg sveta gde je nekada bio hram jedinog pravog živog Boga Jahwe jeste sada islamski hram Al-Aksa koji izraelci žele da obnove u prvobitno zdanje, ali kao što piše u Bibliji kraj ovog sveta će početi kada vidiš da se satana nastanio na svetom mestu predstavljajući sebe za boga. Dakle jasno je da će Izraelci povratiti ovaj deo starog dela Jerusalima ali se Bog neće iznova naseliti u njihov hram, jer je svoju volju izvršio poslanstvom Hristovim i Hristos će iznova doći da vlada i sudi po volji Boga pravednog.

  2. Dont wory be happy says:

    Krv će poteći u visinu konjima do uzdi. Ali biće vaskrsenja i svako od nas će dobiti po delima svojim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *