ХАОС У АМЕРИЦИ – ГЕНЕРАЛ СЛУЧАЈНО ОТКРИО: Слабе тачке наше одбране су…

ХАОС У АМЕРИЦИ – ГЕНЕРАЛ СЛУЧАЈНО ОТКРИО: Слабе тачке наше одбране су…

18 јуна 2018

Шеф Стратешке команде Пентагона генерал Џон Хајтен открио је која је слаба тачка америчке војске.Хајтен је истакао да Америка мора да направи систем борбе против руских и кинеских ракета још пре њиховог лансирања.

Према Хајтеновим речима, САД немају потребну заштиту од интерконтиненталних балистичких ракета потенцијалних противника, пише „Нешенел интерест“.

Амерички генерал је навео да противници имају успеха у изградњи таквог оружја узимајуц́и у обзир слабе стране америчког наоружања.

„Број ракета и њихов потенцијал и даље расту, јер све више држава има све више ракета и повец́авају технички потенцијал специјално за то да се супротставе систему противракетне одбране САД“, рекао је Хајтен.

Он је додао да ни након распада СССР Америци нико није могао да се супротстави, али је сада потенцијал противника порастао.

KOMENTARI3 коментара

  1. Ivan Grozni says:

    Zapadne "demokratije" nisu obracale paznju na defanzivna oruzja vec su, masovno proizvodile i upotrebljavale, ofanzivna. Sad su u deficitu defanzivnog,sto je i normalno.

  2. Velika Metla says:

    Код вас је једина дефицитарна роба мозак! А с разумом НИКАДА нећете доћи у свађу!

  3. Branicevac says:

    Kakve bre rakete kad moore za lansiranje svojih pejssatlova kupuju od Rusa!Idite u americke gradove i vidite po ulicama koliko je satora koliko su banke izbacili ljudi na ulicu to su citave familije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u