ХАОС У АМЕРИЦИ – ГЕНЕРАЛ СЛУЧАЈНО ОТКРИО: Слабе тачке наше одбране су…

HAOS U AMERICI – GENERAL SLUČAJNO OTKRIO: Slabe tačke naše odbrane su…

18 juna 2018

Šef Strateške komande Pentagona general Džon Hajten otkrio je koja je slaba tačka američke vojske.Hajten je istakao da Amerika mora da napravi sistem borbe protiv ruskih i kineskih raketa još pre njihovog lansiranja.

Prema Hajtenovim rečima, SAD nemaju potrebnu zaštitu od interkontinentalnih balističkih raketa potencijalnih protivnika, piše „Nešenel interest“.

Američki general je naveo da protivnici imaju uspeha u izgradnji takvog oružja uzimajući u obzir slabe strane američkog naoružanja.

„Broj raketa i njihov potencijal i dalje rastu, jer sve više država ima sve više raketa i povećavaju tehnički potencijal specijalno za to da se suprotstave sistemu protivraketne odbrane SAD“, rekao je Hajten.

On je dodao da ni nakon raspada SSSR Americi niko nije mogao da se suprotstavi, ali je sada potencijal protivnika porastao.

KOMENTARI3 komentara

  1. Ivan Grozni says:

    Zapadne "demokratije" nisu obracale paznju na defanzivna oruzja vec su, masovno proizvodile i upotrebljavale, ofanzivna. Sad su u deficitu defanzivnog,sto je i normalno.

  2. Velika Metla says:

    Kod vas je jedina deficitarna roba mozak! A s razumom NIKADA nećete doći u svađu!

  3. Branicevac says:

    Kakve bre rakete kad moore za lansiranje svojih pejssatlova kupuju od Rusa!Idite u americke gradove i vidite po ulicama koliko je satora koliko su banke izbacili ljudi na ulicu to su citave familije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *