ХАОС У ЦРНОЈ ГОРИ! Униформисани и наоружани Албанци присвајају територију Црне Горе и стварају „ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ“

HAOS U CRNOJ GORI! Uniformisani i naoružani Albanci prisvajaju teritoriju Crne Gore i stvaraju „VELIKU ALBANIJU“

24 maja 2017

Veća grupa Albanaca, među kojima je bilo i onih u maskirnim uniformama i sa naoružanjem, okupila se u svojevrsni vojni kamp na vrhu planine Rumije, iznad Bara, i to 21. maja kada je zvanična Crna Gora obeležavala Dan nezavisnosti, piše portal in4s.net.

Pored ljudi u uniformama i sa dugim noževima, na skupu su bile i osobe u majicama takozvane „prirodne“ Albanije, koja, kako podseća ovaj portal, obuhvata i značajan deo teritorija Crne Gore.

U vojnom kampu našao se i predsednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu, koji se „oprobao“ u streljačkim disciplinama.

Takođe, na vrhu Rumije, na Dan nezavisnosti Crne Gore, uveliko su se vijorile zastave Albanije, a niko od državnih organa nije reagovao tim povodom.

Kako se navodi, policija je ekspresno dejstvovala i privela menadžera Budve i funkcionera Nove srpske demokratije Mila Božovića, jer je 21. maja na svojoj kući istakao trobojku, odnosno narodnu zastavu Crne Gore. Trobojka je, inače, zastava sa kojom je bio pokriven kovčeg kralja Nikole.

„Očigledno je, dakle, da u Crnoj Gori vladaju dvostruki aršini, odnosno da je sve dozvoljeno vladajućoj crnogorsko-bošnjačko-albanskoj koaliciji, a ‘snaga države’ demonstrira se selektivno, odnosno isključivo nad pripadnicima srpskog naroda u Crnoj Gori, kojima se uskraćuju osnovna ljudska prava“, piše na in4s.net.

Kako kažu, biće, takođe, interesantno videti da li će narednih dana oglasiti Tužilaštvo, povodom albanskog zauzimanja Rumije ili će i dalje biti zauzeto progonom opozicije.

„Sva je prilika da će ostati nemi i slepi kao i u mnogim ranijim slučajevima isticanja albanskih zastava u Ulcinju, Tuzima, Gusinju, hrvatskih u Boki ili turskih u brojnim gradovima na severu Crne Gore“, navodi se.

S druge strane, ekspresno se reaguje kada je u pitanju svako podsećanje na izvornu tradiciju Crne Gore, a trobojka je svakako jedan značajan deo.

KOMENTARI6 komentara

 1. Batina says:

  Cudno je to da je svugdje na prostorima bivse sfrj isti tretman Srba. Ovim alama jos nisu rekli da njihovo vreme prolazi. Obnavlja se Dusanovo Carstvo i svi oni koji su lose postupali prema Srbima bolje da traze drugo mjesto prebivanja. Pravda je ipak dostizna.

  • Biljana says:

   Tretman je isti zato sto se Srbi bahato ponasaju,negiraju nacije,pravo na jezik i religiju,jer imaju teritorijalne pretenzije na se bivse republike osim Slovenije,zato sto su zapoceli sve ratove u dvadesetom veku i sto su u ovim posledmjim ratovima ubili preko sto hiljada,a proterali sa ognjista preko milion ljudi,zato sto nece da kazi gde su zakopali hiljade nestalih iz srpskih logora. Dakle prema Srbima se svi isto ne mogu ponasati,ali se zato Srbi prema svima isto ponasaju. Naravno cast izuzecima

 2. Ivan says:

  Hapse Srbe jer im se moze,ako tokom "procesa" nesto i krene po zlu Vucici je uvek oran da im se izvinjava u ime srbskog naroda,njemu tudji.S siptarima je druga prica,nabice"heroje" nazad u misju rupu a onda-zbogom stara,nicem zasluzena,slavo.Nije i njima lako,ponizava ih ko kako stigne a cojstvo i ponos,sta to bese?Ta bajka,koju nam pricase KPJ o njima vise nikog ne zavarava.

 3. Borna says:

  Ako Rumiju daje milo Šquipetarima, neće dati Perazići !!!

  • Sančo Pansa says:

   Sasvim vjerujem i nadam se da će izbiti novi sukob na Balkanu i tako uz pomoć Rusije raščistimo račune sa neprijateljima, naravno u našu korist ovaj puut!!!

 4. Mića exCrnogorac says:

  Ko im je dao nezavisnost, mislim za "neovisne montenegrine" raznih fela, neka im i naplati tu uslugu. Vrijeme im je više! Pa prst u glavu il u dupe ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *