ХАОС У ЕВРОПСКОМ ПАРЛАМЕНТУ! Грчки посланик поцепао заставу НАТО земље, стигла брутална претња! НАТО СЕ РАСПАДА

HAOS U EVROPSKOM PARLAMENTU! Grčki poslanik pocepao zastavu NATO zemlje, stigla brutalna pretnja! NATO SE RASPADA

31 januara 2020

Ministar spoljnih poslova Turske Mevlut Čavušoglu reagovao je vrlo oštro nakon što je grčki poslanik Janis Lagos pocepao tursku zastavu u Evropskom parlamentu.

„Ove rasističke glave najbolje znaju kako smo polomili ruke onima koji su pokušali da diraju našu slavnu zastavu“, napisao je Čavušoglu na Tviteru.„Razmažena i rasistička deca Evrope moraju dda znaki svoje granice. Evropa bi konačno trebalo da kaže ‘stop’ antiislamizmu i rasizmu. Naša zastava će se i dalje na svakom mestu časno vijoriti. Očekujemo od EP u vezi s ovim klovnom (Lagos) da preduzme ono što je potrebno“, poručio je Turčin.

Grčki poslanik je pocepao tursku zastavu u Evropskom parlamentu tokom zasedanja pod nazivom „Humanitarna situacija na grčkim ostrvima“.

Lagos je izneo tvrdnje kako je grčki narod na meti napada migranata, a potom je poručio: „Na jednoj strani imamo Tursku, koja može da uradi šta želi. Migranti pristižu u našu zemlju. Ovo je turska zastava, šta s njom treba učiniti, pocepati i baciti. Moramo to da zaustavimo“.

(Alo)

KOMENTARI3 komentara

  1. Milan says:

    Šta ima da je cepa trebao je da je zapali! Mnogo su se razmahale turske buregdžije, ima ih na sve strane!

  2. milorad2 says:

    e pa to su grcima prijatelji iz nemačke smestili, grčki narod nema pojma kakav haos im hunta u atini sprema ali su dosada već videli kako su ih opljačkali,medjutim gurati u rat grčku kao sredstvo pritiska na tursku je nešto drugo.Daj Bože da grci ne zarate s turcima jer će taj rat izgubiti i neće se dobro provesti, a EU će ih ostaviti na cedilu.trenutnio grčka je politički gledano ponovo vojna diktatura.

  3. Kosovac says:

    Kakav Pink, kakav Hepi. Ovo je realiti u pravom smislu. A mi napadamo naše priproste #5.000.000.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *