ХАОС У ЕВРОПСКОМ ПАРЛАМЕНТУ! Грчки посланик поцепао заставу НАТО земље, стигла брутална претња! НАТО СЕ РАСПАДА

ХАОС У ЕВРОПСКОМ ПАРЛАМЕНТУ! Грчки посланик поцепао заставу НАТО земље, стигла брутална претња! НАТО СЕ РАСПАДА

31 јануара 2020

Министар спољних послова Турске Мевлут Чавушоглу реаговао је врло оштро након што је грчки посланик Јанис Лагос поцепао турску заставу у Европском парламенту.

„Ове расистичке главе најбоље знају како смо поломили руке онима који су покушали да дирају нашу славну заставу“, написао је Чавушоглу на Твитеру.„Размажена и расистичка деца Европе морају дда знаки своје границе. Европа би коначно требало да каже ‘стоп’ антиисламизму и расизму. Наша застава ће се и даље на сваком месту часно вијорити. Очекујемо од ЕП у вези с овим кловном (Лагос) да предузме оно што је потребно“, поручио је Турчин.

Грчки посланик је поцепао турску заставу у Европском парламенту током заседања под називом „Хуманитарна ситуација на грчким острвима“.

Лагос је изнео тврдње како је грчки народ на мети напада миграната, а потом је поручио: „На једној страни имамо Турску, која може да уради шта жели. Мигранти пристижу у нашу земљу. Ово је турска застава, шта с њом треба учинити, поцепати и бацити. Морамо то да зауставимо“.

(Ало)

KOMENTARI3 коментара

  1. Milan says:

    Šta ima da je cepa trebao je da je zapali! Mnogo su se razmahale turske buregdžije, ima ih na sve strane!

  2. milorad2 says:

    e pa to su grcima prijatelji iz nemačke smestili, grčki narod nema pojma kakav haos im hunta u atini sprema ali su dosada već videli kako su ih opljačkali,medjutim gurati u rat grčku kao sredstvo pritiska na tursku je nešto drugo.Daj Bože da grci ne zarate s turcima jer će taj rat izgubiti i neće se dobro provesti, a EU će ih ostaviti na cedilu.trenutnio grčka je politički gledano ponovo vojna diktatura.

  3. Косовац says:

    Какав Пинк, какав Хепи. Ово је реалити у правом смислу. А ми нападамо наше припросте #5.000.000.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u