ХАОС У ФРАНЦУСКОЈ – МАКРОН ПРЕТИ: „Уводи се полицијски час, свако ко прекрши мере биће пронађен“!

HAOS U FRANCUSKOJ – MAKRON PRETI: „Uvodi se policijski čas, svako ko prekrši mere biće pronađen“!

15 oktobra 2020

Predsednik Francuske Emanuel Makron obratio se javnosti povodom uvođenja vanrednog stanja. On je rekao da će svako ko prekrši uvedene mere biti pronađen. Istakao je da nema više odlazaka u restorane i okupljanja prijatelja. Javni prevoz neće biti ukinut.

Policijski čas će biti na snazi od 21 do šest sati ujutru, počevši od subote. Ostaće na snazi naredne četiri nedelje, rekao je Makron.Usvajanje vanrednog stanja daje vlastima statutarna ovlašćenja da nameću oštre mere.

„Epidemija predstavlja katastrofu u javnom zdravstvu koja svojim karakterom i težinom dovodi u opasnost zdravlje stanovništva“, saopštile su francuske vlasti.

Francuske zdravstvene vlasti saopštile su da je broj hospitalizovanih zbog kovida 19 prvi put od 25. juna prešao prag od 9.100.

Registrovan je još 22.591 zaraze, a tokom poslednja 24 sata preminule su 104 osobe.

Ukupan broj potvrđenih slučajeva porastao je na 779.063.

KOMENTARI12 komentara

 1. uddu says:

  Pogledajte način na koji je plasirana ova vest.Ne čini li vam se da na svaki način pokušavaju da nas ubede u ovaj korona cirkus!

  • Velika Metla says:

   To se SAMO budalama čini,a pametnim ljudima je od samog početka jasno da je "korona" projekat satanistički, a ne nikakav virus. Naravno da virus imena "korona" postoji,ali se koristi da bi se napravio haos,konstantnim strahom,panikom,uznemiravanjima ljudi. Nema apsolutno nikakve opasnosti od "korone". NIKAKVE. Maske ne nosite,jer su potpuno nepotrebne. I nošenjem maski samo pokazujete strah,kojim se satanisti hrane,a i pokazujete da ste deo ovoga idiotluka i prihvatate njihova "pravila igre",iliti stavljate se na stranu satanista.

  • Avangard-Kinzal says:

   Zasipavaju sarinom i zastrašuju, ne postoji nikakav korona virus. A ove knjige koje sprovode mete i prisiljavaju narod na njihovu igru treba po kućama pronalaziti i likvidirati ih skupa sa familijama da se iskorene ti odvratni paraziti društva.

 2. VRSK says:

  Sad kad mu izadju levičari u 21h00 i zapale Pariz i Marsej neće znati gde je levo a gde desno. I kada po obodima gradova krene ludnica i krene lov na policiju koja je više nego nesposobna Makron će moći samo da podnese ostavku.

  • Avangard-Kinzal says:

   Pomoći će mu Njemačka i okolne policije ko sa žutim prslucima što je bilo. Ali narod ne treba goloruk da demonstrira jer ti bolesnici su postali nasilni i treba odgovoriti nasiljem i masom i zgaziti te društvene parazite,političare i njihove letove policajce i tzv.pravosudnike ko žohare. Njih je malo u populaciji a kriju se iza tobože zakonitosti koje su sami kreirali! Pa nisu oni nikakvi naši bogovi! Oni su gnjide! I sa gnjidama zna se šta se radi!

 3. Istina says:

  Bolesno.

 4. Rista says:

  MAKRON legale je čika Srbin idol. Sistema! Inače...be, sav je ko crtani film. Ako on zna ko je i šta je, šta želi i kuda ide, gde je Francuska i koji je danas dan, onda sam ja virus Kovid 19,99! Čovek oće da pronađe ljude i da ih štroji? Eto šta znači kad te priroda unakazi.

  • šiško says:

   Ovo za štrojenje si odlično primetio. I meni se čini da je ova pandemija samo deo šire akcije otimanja piše čovečanstvu. U istu agendu spadaju i parade ponosa, reklamiranje homoseksualizma z medijima, kroz kulturne i umetničke proizvode i dogadjaje, a naročito podržavanje gejeva u borbi za vlast, negovanje nepravdi na svim nivoima, zatim proklamovanje navodnih ženskih i dečjih prava, a zapravo podsticanje agresivnosti u porodicama, materijalno, psihološko i emotivno uništavanje porodice... Sve su to načini da se ljudima otme piša. A šta je čovek bez piše? Evnuh, sluga bez sopstvene volje, ljigavac i poltron, osakaćeni kompleksaš bez orijentacije i ciljeva. Kad završe posao sa pišama, preći će na žene. Sa njima će ići mnogo lakše. Otimaće im decu, a žena kojoj otmu decu nije više čovek, već jadna ranjena zver koja izumire sama od sebe. Takvim čovečanstvom se lako vlada, lako mu se otima sve što ima, uključujući i život i to je čovečanstvo kakvo oni žele. Ovaj još uvek donekle bandoglavi čovek koji se bori za sebe i svoju porodicu njima ne odgovara, jer on nije sasvim njihov rob. A oni hoće da svaki čovek do poslednjeg bude njihov potpuni rob bez ostatka i rezerve.

  • Cp6a says:

   Izdrži još malo. Čika Srba će tebi da kupi naočare, da napokon vidiš realan svet oko sebe i multivitaminske šumeće tablete za koncentraciju, da batališ te tvoje halucinogene.

 5. Zorana says:

  Evo globalisticki fasisti su opet zestoko krenuli na narod! Odmah im se prikljucio bolesni ustasa ucic i njegov zidov potpukovnik konj. Prete nam zatvaranjem i obaveznim maskama na ulici! Nisu naucili lekciju od Jula, ali u Julu se narod nije borio protiv policije, jer su ga Nogo i svi oni lazni opozicionari ubedjivali da se nesto moze postici mirnim okupljanjem. Policija i SNS su to iskoristili i napali narod svim silama. Sada ce biti vruca jesen, ali ovaj put narod treba da se naoruza i da se brani kada ga napadnu fasisti. Da se spremimo za borbu ovaj put! Sa ustasama se ne moze mirno! Necemo u logore!

  • test01 says:

   i zadnji puta su gnjide bile spremne da pucaju na narod, bilo je vise snimaka faraonove tajne vojske, kratko osisani, sa sakrivenim pistoljima izpod nogavica! Okupaciona gnjida nece otici mirnim putem a odavno je pokazao koliko mrzi narod!

  • test01 says:

   i zadnji puta su gnjide bile spremne da pucaju na narod, bilo je vise snimaka faraonove tajne vojske, kratko osisani, sa sakrivenim pistoljima izpod nogavica! Okupaciona gnjida nece otici mirnim putem a odavno je pokazao koliko mrzi narod!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *