ХАОС У ХРВАТСКОЈ: Хрватски европосланик пријавио Андреја Пленковића Савету Европе

HAOS U HRVATSKOJ: Hrvatski evroposlanik prijavio Andreja Plenkovića Savetu Evrope

3 jula 2021

HRVATSKI evroparlamentarac Ivan Vilibor Sinčić prijavio je premijera Andreja Plenkovića Savetu Evrope zbog najave da će državna podrška firmama u pandemiji biti uslovljene vakcinacijom njihovih vlasnika i zaposlenih.Na svom Fejsbuk-profilu napisao je:

„Prijavio sam Plenkovića danas Savjetu Evrope. Smatram da je skandalozno, krajnje nehumano i degutantno svome narodu prijetiti egzistencijom“.

Naveo je i da je sreo na stotine političara i lidera zemalja, ali nikad nekog, kako je kazao, „toliko očajnog, posebno toliko neuspješnog da mu je država najsiromašnija i najkorumpiranija u Evropskoj uniji, a naduvanog do neba“.

„Pozivam vas da se oduprete prijetnjama i ucjenama, jer kad jednom na njih pristanemo, kraja neće biti!“, poručio je Sinčić građanima Hrvatske.

KOMENTARI3 komentara

 1. Covid histery imbecils says:

  Bolestan lik, kao i svi KROmanjonci, banda bolesnih vatikanera praznog mozga, zadnji EU jedinici.

 2. petrovgrad says:

  a to su Hrvati. Evropa je još u prvoj polovini 17.-og stoleća skovala krilaticu-prokletnicu koja glasi: „Sačuvaj nas Bože kuge, gladi i Hrvata!” Ovaj sramni beleg za čitavu jednu naciju isplivao je na evropsku površinu za vreme Tridesetogodišnjeg rata 1618.-1648. g. koji se vodio između evropskih katolika i protestanata (faktički evropski Jug protiv evropskog Severa). Ovaj verski rat se slobodno u povesti može smatrati Prvim opštim evropskim ratom u kome su pojedine regije Centralne Evrope ostale bukvalno opustošene a najviše su ubedljivo stradali Nemci. Nakon ovoga rata računa se da je oko jedne trećine nemačkog stanovništva pobijeno a u pojedinim nemačkim oblastima čak i do čitavih 90 procenata.

  • Veliki brat says:

   @petrovgrad Kakav "sramni beleg", čovječe? To je za ponos! Zamisli, cijela je Europa drhtala pred hrvatskim ratnicima. To je veličanstveno! O tome se trebaju snimati dokumentarci i igrani filmovi i pokazati cijelom svijetu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *