ХАОС У МИЛОВОМ КАБИНЕТУ! МОНСТРУМ ПОДИВЉАО: Ђукановић спреман буквално на најгоре

HAOS U MILOVOM KABINETU! MONSTRUM PODIVLJAO: Đukanović spreman bukvalno na najgore

10 februara 2020

Piše: Velimir Eraković

Pošto su postali svjesni da manastire koji su podignuti prije 1918. godine i njihovu imovinu ne mogu čak ni skaradnim zakonom konfiskovati,vrh DPS-a na čelu sa Đukanovićem je upao u delirijum.

Sve je to pojačao rekordan broj ljudi na sinoćnoj litiji koju je predvodio Mitropolit Amfilohije. Nikšić je takođe obalio rekord broja vjernika u litiji. Posebno ih je zabolio Ostrog, a sa njim Morača, Đurđevi Stupovi, Miholjska prevlaka, Savina, Manastir Svetog Petra Cetinjskog, Crkva Svetih apostola Petra i Pavla, Savina i manastiri na Skadarskom jezeru.Monstrum je podivljao jer je iz najbližih redova njemu procurela informacija da je lično Ruski Patrijarh, u razgovoru sa vođama hajke na Srpsku pravoslavnu crkvu, nakon konsultacija sa Mitropolitom Amfilohijem tražio hitno povraćaj u Rusiju ruke Svetog Jovana Krstitelja i česticu časnog krsta sa Cetinja u Moskvu. Čak prijetećim glasom. Sad traže krticu u svojim redovima, niko nije više siguran u DPS-u.

Đukanović ponavlja histerično “Ne može se na dvije strane”.

Racionalnosti više ni malo nema, a strah od naroda i Rusije je preveliki. Čak ni NATO nema rešenja za toliki broj ljudi. Tek sad ja Milo opasan kao razjareni ris i spreman bukvalno na sve, jer mu kabinet liči više na ludnicu nego na političku kancelariju.

(Pravda)

KOMENTARI8 komentara

 1. krojač says:

  Paaa, mislim da bi mu bolje bilo da se pod hitno smiri inače će ga narod živog rastrgnuti. I narod je spreman na sve. Već godinama mu ova uvek gladna zver pije krv, laže, pljačka i ubija i sad mu je dozlogrdilo sve i on i svi njegovi čauši. Da ima malo pameti ovaj ludak bi u tišini i strogoj tajnosti spakovao kofere i odmaglio negde na neka lepa mesta gde će uživati u svim blagodetima ovog sveta. Jedino što neće imati, a možda će mu nedostajati, jeste iživljavanje nad narodom i "sitna kleptomanska zadovoljstva". Ali neka samo pomisli kako je lepo biti živ i relativno zdrav, pa još o bogat i prebogat i odmah će mu biti mnogo bolje.

 2. E.Lirsch says:

  A "tek asd je opasan"::: pA NIJE TREBALO AD GA CVELJATE: Nego podviti rep i daljhe neka NATO -fasisti mrcu. I predati im manastire da prave BUSINESS More ceraj tu bagru smrdljivu u 3pm. Nema cutanje vise i trpljenja.

 3. milorad2 says:

  Ma roknuće ga gazde sa zapada , cela priča mu je i servirana da ga se reše ili ako uspe--opet dobro.Ne verujem da će da srpi do sledećeg Božića,sad je i njemu jasno da su ga namestili, zato i luduje.

 4. Portopranco says:

  Ranjena zvijer je najopasnija.Pravi trenutak da diktatora uništimo.

 5. petrovgrad says:

  Ne znoji se Milo što mora da otima svetinje, on i onako ne ide u njima. Znoji se jer je dobio od gazde da izazove građanski i bratoubilački rat. Zato se znoji. Jedino rešenje za njega je da sam sebi presudi. U velikoj je dilemi. Ako posluša mentore mora oružjem na goloruki narod. Ako odbije poslušnost i izneveri gazde, oni će mu presuditi. Zapad ne prašta. Zato se Milo znoji. Teško je biti sluga stranim vladarima. Visoka je to cena koja se mora platiti.

 6. Djoka Brica says:

  Pozivam narod CG na puopstu obunu i na rushenje rezim Mile Djukelanovica i njegovih pristalica.

 7. pravda says:

  Zlo se mora otkloniti. Milo mora u zatvor,a narod neka krene na MILA I SVE JE RESENO.

 8. filip says:

  Ne može se zlim i manipulacijom na Boga i narod. U tom naumu ne može se naći odgovarajuća formulacija da stvar milogorci reše problem jer ona i ne postoji. Svaki njihov sledeći pokušj je samo glupost što se i oseća. U svojoj nemoći ako ludilo prevlada biće krvi do kolena. Zato molim mila da se prizove pameti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *