ХАОС У НЕМАЧКОЈ – ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ЗАВЕРА: Војници Бундесвера припремали политичка убиства

ХАОС У НЕМАЧКОЈ – ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ЗАВЕРА: Војници Бундесвера припремали политичка убиства

11 новембра 2018

Федерална полиција Немачке открила је заверу немачких војника који су планирали политичка убиства, пише „Фокус“, позивајући се на документа истраге.

Како пишу медији, групу завереника су чинили војници Бундесвера, специјалци и чланови асоцијације елитних војника „Унитер“. Они, уверени да ће се држава распасти, припремали су такозвани „дан икс“ када је требало да окупе неподобне политичаре „на једно место и ликвидирају их“. Цео списак потенцијалних жртава још је непознат, или се зна да је међу главним метама био и шеф Леве партије у Бундестагу Дитмар Бартч. Није познато шта су завереници намеравали да ураде након убиства.

Магазин пише да су за реализацију плана учесница завере обезбедили оружје, муницију и гориво. Чланови групе који су према информацијама листа служили у немачким оружаним и специјалним снагама, планирали су акције на тајним састанцима.

Како се наглашава, истрага полиције је скоро била у ћорсокаку, јер је сарадник војне контраобавештајне службе покушао да је минира, обавештавајући заверенике о предстојећим претресима и току истраге у целини. Он је оптужен, а његов случај ће се водити суд у Келну.

Истрага је открила знаке завере у случају војника Бундесвера Франка А, који је планирао терористичке нападе против немачких власти. Као држављанин Немачке, војник је дао лажне информације мигрантској служби да је он наводно избеглица из Сирије како би касније пребацио кривицу за напад на мигранте.

(Спутњик)

KOMENTARI4 коментара

 1. Vojna i ojdesve says:

  To bratughedu.. yes, yes... Samo napred....

 2. Velika Metla says:

  Кад би сви народи ликвидирали своје политичаре људском роду би свануло!

 3. raikkonen says:

  hteli da ubiju babu...samo nije mi jasno pored oruzja i municije naslo se i gorivo!?..tamo nema goriva??..a isto cudno je da ovima nije dao naredbu licno putin da poubijaju tu bagru.

 4. petrovgrad says:

  Могу Немци да праве какве год желе спискове. Они су пукли, Мухамеданци има да их поједу до краја 21 века, ало не и пре. Прогурали су много векова, аовај 21 је за њих фаталан.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u