ХАОС У НЕМАЧКОЈ – ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ЗАВЕРА: Војници Бундесвера припремали политичка убиства

HAOS U NEMAČKOJ – OTKRIVENA VELIKA ZAVERA: Vojnici Bundesvera pripremali politička ubistva

11 novembra 2018

Federalna policija Nemačke otkrila je zaveru nemačkih vojnika koji su planirali politička ubistva, piše „Fokus“, pozivajući se na dokumenta istrage.

Kako pišu mediji, grupu zaverenika su činili vojnici Bundesvera, specijalci i članovi asocijacije elitnih vojnika „Uniter“. Oni, uvereni da će se država raspasti, pripremali su takozvani „dan iks“ kada je trebalo da okupe nepodobne političare „na jedno mesto i likvidiraju ih“. Ceo spisak potencijalnih žrtava još je nepoznat, ili se zna da je među glavnim metama bio i šef Leve partije u Bundestagu Ditmar Bartč. Nije poznato šta su zaverenici nameravali da urade nakon ubistva.

Magazin piše da su za realizaciju plana učesnica zavere obezbedili oružje, municiju i gorivo. Članovi grupe koji su prema informacijama lista služili u nemačkim oružanim i specijalnim snagama, planirali su akcije na tajnim sastancima.

Kako se naglašava, istraga policije je skoro bila u ćorsokaku, jer je saradnik vojne kontraobaveštajne službe pokušao da je minira, obaveštavajući zaverenike o predstojećim pretresima i toku istrage u celini. On je optužen, a njegov slučaj će se voditi sud u Kelnu.

Istraga je otkrila znake zavere u slučaju vojnika Bundesvera Franka A, koji je planirao terorističke napade protiv nemačkih vlasti. Kao državljanin Nemačke, vojnik je dao lažne informacije migrantskoj službi da je on navodno izbeglica iz Sirije kako bi kasnije prebacio krivicu za napad na migrante.

(Sputnjik)

KOMENTARI4 komentara

 1. Vojna i ojdesve says:

  To bratughedu.. yes, yes... Samo napred....

 2. Velika Metla says:

  Kad bi svi narodi likvidirali svoje političare ljudskom rodu bi svanulo!

 3. raikkonen says:

  hteli da ubiju babu...samo nije mi jasno pored oruzja i municije naslo se i gorivo!?..tamo nema goriva??..a isto cudno je da ovima nije dao naredbu licno putin da poubijaju tu bagru.

 4. petrovgrad says:

  Mogu Nemci da prave kakve god žele spiskove. Oni su pukli, Muhamedanci ima da ih pojedu do kraja 21 veka, alo ne i pre. Progurali su mnogo vekova, aovaj 21 je za njih fatalan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *