ХАОС У ПАРИЗУ: Демонстранти запалили ЦЕНТРАЛНУ БАНКУ (ВИДЕО)

HAOS U PARIZU: Demonstranti zapalili CENTRALNU BANKU (VIDEO)

28 novembra 2020

Tenzije i nemiri zbog usvajanja Zakona o bezbednosti nastavljeni su u Parizu. Demonstranti su zapalili fasadu centralne banke.Kako su saopštile vlasti Pariza, požar je zahvatio fasadu Banke Francuske, kao i obližnji kiosk i pekaru, pa su intervenisali vatrogasci.

​U protestima u Parizu koji su počeli mirno ali se potom pretvorili u tročasovne nerede privedeno je 47 ljudi, dok je 37 policajaca povređeno, saopštila je policija.

​U celoj zemlji održano je 70 protesta zbog kontroverznog zakona o bezbednosti, koji bi ograničio deljenje snimaka i fotografija policije tokom akcija.

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Hoce li iko zapaliti masinu koja stancuje novac bez pokrica. Idemo.

    • Ramonda Serbika says:

      Najgluplji pronalazak u celokupnoj istoriji čovečanstva je PRONALAZAK NOVCA i on će mu doći glave.Što pre treba do temelja spaliti sve banke sa papirnim novcem jer reciklaža istog u toalet papir je nemoguća - pri izradi novčanica se koristi puno visoko štetnih komponenti,a pored toga,i bukvalno sve te novčanice su krvave i spaljivanje je jedino pravo rešenje.Plemeniti metali i stara dobra TRAMPA - nema podvale,prevare,falsifikata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *