ХАОС У ПРИШТИНИ – Демо Бериша изјавио да је „Косово део Србије!“

HAOS U PRIŠTINI – Demo Beriša izjavio da je „Kosovo deo Srbije!“

8 avgusta 2016

beriša-640x415Jedna od udarnih pesnica ekstremizma u takozvanoj republici Kosovo, list „Telegrafi“, posvetio je značajan prostor žestokom napadu na Dema Berišu, predsjednika Matice Albanaca u Srbiji, koji godinama predano radi na atmosferi tolerancije, saradnje i uporno odbija da bude dio terorističko-kriminalnih aktivnosti.

Kako to obično biva u jeftinim političkim pamfletima tekst koji obiluje skandaloznim optužbama i neistinama je nepotpisan, a završava se rečenicom gdje se Beriši zamjera „što je u svakom intervjuu navodio da je Kosovo sastavni dio Srbije“ i „što se protivio NATO bombardovanju“, što mu se ujedno uzima i kao jedan od najvećih grjehova.

Nepoznati autor teksta u „Telegrafiju“ naziva Berišu izdajnikom, podanikom Beograda, ali i iznosi tvrdnju „da je najverovatnije ubijao Albance na Kosovu“.

Beriša je inače nedavno otvoreno podržao serijal tekstova IN4S-a koji insistira na raspisivanju referenduma o ulasku, odnosno neulasku u NATO pakt, kada je govorio protiv agresivne politike te alijanse i naveo da su na ovim prostorima od njenog djelovanja stradali ne samo Srbi, već i Albanci i podsjetio na brojne zločine.

„Ne obazirem se na ovakve napade, već mi samo daju snagu i podstrek da i dalje radim na afirmaciji albanske kulture i u interesu našeg naroda. Ovo je samo dokaz da sam na dobrom putu stvaranja atmosfere tolerancije i normalnog suživota u Srbiji, a koji je svima prijeko potreban, što je prst u oko svima koji su zadojeni mržnjom, prvenstveno iz lične koristi“,  rekao je Beriša za IN4S.

KOMENTARI8 komentara

 1. Miodrag says:

  Stvari su se do te mere ispolarizovale,u političkim pogledima i logičkim predrasudama,što se medjunacionalnih odnosa tiče,da za istinu ,zapravo,više nema mesta.Za nju je veoma,veoma- tesno.Danas je,u stvari,najopasnije biti human i pravedan.Onda je to izdaja i veliki rizik iskrenosti,koji moze imati fatalne lične posledice.Sve je to samo dokaz teške indoktrinacije masa i veoma slabe mentalne pozicije pojedinca,koji je definitivno i neopozivo-tragično izmanipulisan ili je pak vezan ličnim interesom za neistinu.Tu nazalost,nikakve budućnosti više nema,bez nadljudske borbe za istinu svakog pametnog i prosvećenog čovek a na ovim moralno i politički zaraženim prostorima.

 2. Bajurina says:

  Srbi su najveci lazovi na svijetu!!

  • vlada says:

   Hteo ne hteo,nema povratka u svetu pravoslavnu veru,ostaj hrvat i neka ti je Bog u pomoci !

 3. n.n says:

  a kur..va..ti su najvece bale..ge na svetu!

 4. Zeljko says:

  http://twitter.com/vloracitaku/status/762406076428025857/photo/1

 5. Zeljko says:

  http://twitter.com/vloracitaku/status/762406076428025857/photo/1 Srbija šalje prosvjednu notu cijelom svijetu zbog ovoga , prvu zlatnu medalju za " Srbiju " osvijilo Kosovo , ne znam što će sada reći Franjo Udovičić zvani Vanja , hahaha ?? I da sada ste isti po jednu zlatnu imate vi iz Srbije i Kosovo jer kada " vratite " zajedničke SFRJ , SRJ i SCG medalje ostaje vam samo jedna sa prošlih igara !! Ugodan tjedan vam želim mitomani !!!

  • Batina says:

   Glupane to je srbska medalja jer je Kosovo srbsko. Gdje ti zivis u PM, mora da pripadas onom plemenu koga nazivaju izmet ljudskoga roda.

 6. Goga says:

  nisi ti normalan pascadi pakosna..ugini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *