ХАОС У ВЛАДИ СРБИЈЕ – ВУЧИЋ ЉУТ НА ЗАПАД! Свакодневне препирке!

HAOS U VLADI SRBIJE – VUČIĆ LJUT NA ZAPAD! Svakodnevne prepirke!

6 oktobra 2016

vucic-besan-456

Što se Poglavlja 23 tiče, premijer Aleksandar Vučić je podsetio da ono kaže da se izvršna vlast ne sme mešati u rad tužilaštva i sudova.

– A onda se svi njihovi patuljci i pijuni mešaju u rad našeg tužilaštva i pravosuđa, pa onda ćute ko zaliveni kada ih pitam za Olivera Ivanovića koji je skoro dve godine u zatvoru. Mene pitaju svaka tri minuta zašto je uhapšen regionalni direktor policije na KiM Nehad Tači. Kada kažem u skladu sa Poglavljem 23 nemam pravo da to znam, jer sam izvršna vlast, kažu „pusti sada to, važi kada ti mi kažemo, ne kada ti hoćeš“. Izgleda da će opet ćutanjem morati da mi odgovaraju na mnoga pitanja koja ću morati da postavim – primetio je Vučić.

Ponovio je da je Srbiji važno da ekonomski jača, kako bi se ponašala slobodnije, ali i da nam ratovi više nikada nisu potrebni.

Takođe je kazao da je važno da se neko poglavlje otvori, ali manje je bitno od mira i stabilnosti u regionu.

KOMENTARI11 komentara

 1. Srbin says:

  Vucko, za Kosovo su mnogo srbske glave pale,cuvaj svoju.

 2. Srbin says:

  Djuric konacno pokazao da ima nesto u gacama ista se desava,ovaj vazal americki ga brze bolje vata za gusu!

 3. Beli Orao says:

  Ovom idiotu nema spasa , gura Srbiju na silu u evropu pa bilo to nekim tačkama 23 poglavlja kojih se ni evropa ne pridržava jer jo to nikad nije ni namjera bila! Napravite su samo za glupake a ne za siptare i evropu, za nijh je to skrabka na papiru!!!

 4. SAVAMALA says:

  Vučiću, dosta je više tvog kukumakanja i foliranja, kao da to ovo sve nije bilo odavno jasno.Ako si toliko naivan i kradkovid,onda nisi nizašta, a kamo li za premijera predaj vlast i gubi se sa očiju ovog naroda kojeg obmanjuješ i podcenjuješ godinama.

 5. jeremija says:

  Vucko je najveca podguzna muva predsednika Vucica. Deluje nelogicno? Samo onima koji ne poznaju strukturu sizofrenije.

 6. pero says:

  Nema Djuric nista supalj mora raditi kako mu se kaze.

 7. Željko says:

  Ovome liku treba dati "Oskara" za glumu , gledao sam jednom tiskovnu konferenciju za medije i smijao sam se do suza!Gestikulacije,uzdasi,namještanje naočala,priča napamet o nekim brojevima,o "zapadnim prijateljima",o ulaganjima(a srpski radnik ne smije na toalet) itd. , itd.!Da vas utješim ni kod nas ništa nije bolje,naprotiv!Slavonija se iseljava,hipotetički da sada Hrvatska i Srbija ratuju ,vojska Srbije bi mogla doći do Zagreba za jedan dan jer u Slavoniji skoro nitko ne živi,sreća je da imamo NATO!

  • Lemi says:

   Ma hebe nam se za tvoju Slavoniju i Zagreb. I mi smo se iselili iz Slavonije, Banije,Korduna,Like i Dalmacije. Doduse protiv svoje volje pa evo... Zivi smo. Na sve cetiri strane kontinenta

 8. Srbin says:

  Osam minuta brutalne istine o pljačkanju Srbije!!! https://www.youtube.com/watch?v=_7cJrqVXrJg

 9. Srbin says:

  Marko Đurić: Srbija pred teškim ultimatumom https://www.youtube.com/watch?v=we4Unwapj7E

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *