ХАРАДИНАЈ: АКО СУ ТАКСЕ ВАЖНИЈЕ ОД ДИЈАЛОГА, НИКАДА ИХ НЕЋЕМО УКИНУТИ!

HARADINAJ: AKO SU TAKSE VAŽNIJE OD DIJALOGA, NIKADA IH NEĆEMO UKINUTI!

22 februara 2019

Takse od 100 odsto na proizvode iz Srbije ne mogu biti važnije od dijaloga sa Beogradom, izjavio je premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj i poručio da Priština neće dozvoliti da ukidanje te mere bude uslov za nastavak tog procesa.

„Ako je porez važniji od dijaloga, nikada nećemo morati da ga ukinemo i nikada to nećemo uraditi“, rekao je Haradinaj u intervjuu za prištinsku televiziju „KT 21“.

Haradinaj je rekao i da ako šefica evropske diplomatije Federika Mogerini ne nastavi dijalog bez ukidanja taksi, onda ni ne treba da zove na dijalog.

rs.sputniknews.com

KOMENTARI7 komentara

 1. Ciros says:

  Oprosti mu, Bože, ne zna šta priča!

 2. Gardista says:

  Pogresno

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Pa, eto, za NAS su važnije takse od dijaloga :-)

 4. Maksa says:

  Onda i dalje sednice UN gledajte na televiziji, kao Busmani.

 5. Gojko says:

  Bravo Hardinaj, tako i treba ovi nasi bi prodali kosovo zarad trule evrope. Blokirajte sto duze za neka bolja vremena po Srbiju koja sigurno dolaze.

 6. Miraš says:

  NE TVRDIM DA JE OVO TAčNO, ALI BACA NOVO SVETLO NA SVE DOSADAŠNJE PRIČE- PREDLOGE ZA REŠENJE KOSOVSKOG PITANJA! KO SVE STOJI IZA PODELE KIM?! DOK PRIČAJU NAM KAKO BRINU ZA NAROD I ŠTA JE ZA NAS PODNOŠLJIVIJE REŠENJE, A USTVARI ZA KOGA RADE? IZ Eu-rope tako SLIČNO je bilo i 90-tih. Tvrdili su da nisu za raspad Jugoslavije, ali su brže bolje priznavali secesionističke republike. ... Nemački list: EU i SAD za podelu KiM, sporazum 12. juna u Vašingtonu - vest od 22.02.2019 EU i SAD spremne su da prihvate razmenu teritorija između Srbije i Kosova, piše nemački dnevnik „Frankfurter rundšau“. Kako navodi list, u Vašingtonu bi 12. juna trebalo da bude potpisan sporazum o promeni granice, koji bi stupio na snagu šest meseci kasnije. List konstatuje da raste pritisak na Prištinu i Beograd da se dogovore, ali da i raste opasnost od promene granica na Balkanu. Navodno je procureo dokument u 17 tačaka, kako tvrdi nemački list, i sadrži i sledeće: „Povlačenje nove granice između Albanaca i Srba na severu Kosova i pripajanje Kosovu nekoliko sela iz Srbije pretežno naseljenih Albancima. Grad Kosovska Mitrovica dobio bi poseban status, a za vodosnabdevanje ključno jezero Gazivode i rudnik Trepča bili bi privatizovani na 99 godina i podeljeni među stalnim članicama Saveta bezbednosti UN. Auto-put kroz Srbiju na koridoru 10 bio bi pod međunarodnom zaštitom“, između ostalog se navodi u dokumentu koji je navodno procureo, a prenosi nemački „Frankfurter rundšau“.

 7. Miraš says:

  ŠIPTARI SU PRIMITIVNI IZGUBLJENICI KOJI ŽIVE U PROŠLOSTI, ONI MISLE DA SU SE BORILI I DA SE BORE PROTIV SRBIJE, A CELO VREME KORISTE IH (SAD, V.B. Nemačka) DA BI SE NJIHOVI NAJBOGATIJI LJUDI DOČEPALI RUDNOG BLAGA KOSOVA. KOJE BUDALE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *