ХАРАДИНАЈ, ЉАЈИЋ И МАРКОВИЋ ЋАСКАЈУ УЗ КАФУ У БУДВИ: Искористили паузу да размене по коју… (ВИДЕО)

HARADINAJ, LJAJIĆ I MARKOVIĆ ĆASKAJU UZ KAFU U BUDVI: Iskoristili pauzu da razmene po koju… (VIDEO)

25 oktobra 2018

Premijeri Crne Gore i Kosova Duško Marković i Ramuš Haradinaj i potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić iskoristili su danas pauzu skupa u Budvi da proćaskaju uz kafu.

Na terasi hotela Splendid društvo su im pravili i potpedsednik makedonske vlade Kočo Anđušev i predsednik crnogorske Skupštine Ivan Brajović.

Konferencija o ekonomiji Montenegro 2018, koju organizuje Privredna komora Crne Gore (PKCG) na temu Balkan i Evropska unija – petogodišnji ciklus Berlinskog procesa, počela je danas u Budvi.

Snimak neformalnog sastanka je objavljena na Tviter nalogu crnogorske vlade.

(Espreso)

KOMENTARI8 komentara

 1. Miraš says:

  Nije njega onomad Tramp uzalud odgurnuo. Duško Marković je jako mutan tip, to se u C.Gori zna. Ne čudi me da ih je on sve ovako okupio na kafu i priveo im još i crnu lutku Haradinaja. Pominju ga često kako preti novinarima po C.Gori, a posebno ga pominju zbog ubistva novinara Dušana Jovanovića iz 2004 godine.

 2. Nebeska Srbija says:

  Cccc,izdajnici.Svi se oni medjusobno druze a njihove svadje su predstava za narod.kao lutkarska predstava.

  • A kako komuniciraju says:

   Pretpostavljam na srbskom jeziku.

 3. Ivan Grozni says:

  Ovo je isto kao kad bi Staljin, Ruzvelt i Cercil 1943.godine selli sa Hitlerom da "piju kafu". Koju temu moze potpredsednik vlade Srbije imati sa dva naj veca srbomrsca na Balkanu? Dali nam treba veci dokaz da Vucic i njegovi sve rade u dogovoru. Fuj

 4. Deda Micko says:

  Ako nema ko da uh uhapsi, onda neka piju kafu.

 5. Velika Metla says:

  Srbskom dnu nema dna! Kaljuga je zlatna u poređenju s onim u čemu se valja sve srbsko! Nijedan narod nije iznedrio toliko smeća u ljudskom obliku koliko je izrodio srbski narod! To govori dosta svakome iole normalnom! A od 5.oktobra do dana današnjeg se ovaj moj pisanluk potvrđuje konstantno,bez pokazatelja da ima nameru prestati!

 6. Barakuda says:

  Ljajić, podpresjednik vlade....Hrvatica je presjednik vlade, a musliman podpresjednik....AVAV polutan...nema šta, zato nam tako ide !

  • Deda Micko says:

   Ne zaboravi nase drage Tita, Kardelja i Mosu Pijadea.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *