ХАРАДИНАЈ НА ФЕЈСБУКУ објавио план свих АЛБАНАЦА! (ФОТО)

HARADINAJ NA FEJSBUKU objavio plan svih ALBANACA! (FOTO)

25 marta 2019

Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj objavio je na svom Fejsbuk nalogu fotografiju na kojoj se nalaze on, tri nepoznata muškarca, karta „velike Albanije“ i grb na kojem piše „UČK“ (Oslobodilačka vojska tzv. Kosova).

„Volim se šaliti na svoj i tuđi račun, ali ovo nije za smeh. Krvolok, tzv. premijer tzv. države, drži na zidu kartu Velike Albanije. Na njoj su delovi Srbije do Niša, pola Makedonije, istok Grčke, trećina Crne Gore. Spavajte ljudi, spavajte..Al probudićete se jedan dan u tuđoj državi“, samo je jedna od reakcija na fotografiju Ramuša Haradinaja.Haradinaj je pre nekoliko meseci, takođe, na svom Fejsbuk profilu napisao da „da granica Kosova prema Albaniji ne postoji“.

„Od danas granica Kosova prema Albaniji ne postoji. Imaćemo samo jednu zajedničku stanicu. Rad će se nastaviti i u martu ulazimo u drugu fazu potpunog uklanjanja granice između Kosova i Albanije, na osnovu šengenskih principa„, napisao je Haradinaj tada na svom profilu.

Zvanična Crna Gora prećutala je i skandalozno skandiranje ovoj terorističkoj organizaciji na proslavi pobede albanske koalicije na prvim lokalnim izborima u Tuzima gde se zavijorila zastava OVK, preneo je IN4S.

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad2 says:

    lepo što nema granice izmedju kosova i albanije to onda znači da je srbija sve do skadra a možda i malo južnije, kad im uletimo u džigericu oči će da im ispadnu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *