ХАРАДИНАЈ НАЈАВИО РАМБУЈЕ 2: Шта заиста стоји иза Рамушевих речи? Оно што је рекао на крају разбеснеће све Србе!

HARADINAJ NAJAVIO RAMBUJE 2: Šta zaista stoji iza Ramuševih reči? Ono što je rekao na kraju razbesneće sve Srbe!

26 januara 2019

Ramuš Haradinaj, predsednik vlade tzv. Kosova, nije direktno uključen u pregovore Beograda i Prištine, ali ima svoj predlog kako da „reši“ ovaj problem.

Podsetimo, Haradinaj stoji iza odluke o uvođenju 100 odsto većih taksi na srpske proizvode koji dolaze na Kosovo, odluke koja je označila početak velikih tenzija u odnosu Beograda i Prištine. On do danas nije odustao od ovih mera, ali sada ima predlog da se sve reši „koferencijom nalik onoj u Rambujeu 1999. godine“.

– Kosovo je spremno da postigne sporazum sa Srbijom, i mi ne bismo bili problem ukoliko bismo bili pozvani na konferenciju kakva je bila pre 20 godina u Rambujeu. Takse nisu večne, ako se promeni pozicija Srbije prema Kosovu, ukinućemo ih. Uputio bih poruku lokalnim proizvođačima da iskoriste ovo vreme da povećaju kvalitet i da zadobiju poverenje kupaca – rekao je Haradinaj i naglasio da ne postoji datum za ukidanje takse.

– Nigde ne žurimo. Postoje obaveze obe strane. Mi imamo svoje, ali i druga strana ima svoje. Obe strane moraju da se trude. Ako nas pitaju da ukinemo taksu bez garancije za sporazum o priznanju, nećemo pristati – najavio je Haradinaj, i dodao da je neophodno i izvinjenje Srbije za nestale ljude u ratu na Kosovu.

(Espreso. rs/ Kosova. info)

KOMENTARI6 komentara

 1. Velika Metla says:

  I te kako se tebi,primatu,i tvojim gazdama žuri! I TE KAKO!

  • rajko says:

   Žuri, žuri. Gori im pod petama. Meni nije sasvim jasno zbog čega baš toliko, ali svaka njihova reč i svaki postupak zrače panikom i nevidjenom žurbom. Videćemo uskoro šta je tome bilo uzrok. Možda već ovog proleća.

 2. test01 says:

  Zasto uopste postavljate izjave ovog neandertalca i zlocinca? Uostalom on samo ponavlja sto mu se kaze posto sa njegovim IQ koji ne prelazi broj sobne temperature on nije sposoban da sastavi ni prostu recenicu. Ovo je cista sramota Amerike, cak i marioneta treba da bude neko kulturan a ne zlocinac kome su ruke krvave do ramena.. Fuj..

 3. Budi Bog s nama says:

  Kako samo pametno priča, da je artikulisan reklo bi se kao da ima konture nekog čoveka, međutim i najveći američki zlikovci su prave bebe i amateri za ovakvog krvnika, ko zna možda se čak i oni sablazne o monstruma kojeg su stvorili na Kosovu? Nisu nam dali da ga držimo u zatvoru, pa sad ceo svet trpi posledice.

 4. Gardista says:

  Imate li neki normalni komentar coeka a ne magarca?

 5. milorad says:

  haradunaj je pacov u čošku on nema više kud, mrtva kokoška i to uskoro..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *