ХАРАДИНАЈ НЕ ПРЕСТАЈЕ СА ПРОВОКАЦИЈАМА: Ко буде покушао да сломи Албанце нека се сети историје

HARADINAJ NE PRESTAJE SA PROVOKACIJAMA: Ko bude pokušao da slomi Albance neka se seti istorije

15 decembra 2019

Premijer Kosova u ostavci Ramuš Haradinaj izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić može da poriče mnogobrojne zločine izvršene na Kosovu ali da ne može da porekne da ga je sa Kosova oterala Oslobodilačka vojska Kosova.Govoreći na akademiji povodom godišnjice pogibije Abedina Redže i njegovih 40 saboraca tokom rata na Kosovu, Haradinaj je rekao da „Vučić i njegove kolege (Aleksandar) Vulin i (Ivica) Dačić poriču Račak, ali ne mogu da poreknu da su ih dečki iz OVK oterali sa Kosova“.

„…I (Slobodana) Miloševića i Vučića, to ne mogu da poreknu. Jer su nekada ovde bili prekrštenih nogu. Znamo ko je sve boravio u (hotelu) Grand. Ne samo da više nije mogao da se vrati, već ćemo kao narod još da ojačamo. Ko bude pokušao da slomi Albance neka malo nauči iz istorije“, rekao je Haradinaj.

KOMENTARI13 komentara

 1. XXX says:

  OVK nekog otjerala!? Hardinaj je ocigledno korisnik substance, koja je najvaznija u njihovom izvoznom biznisu. A sto se tice istorije albanci je nemaju. Zato i kradu tudju!

 2. da da says:

  Šiptare musavi znaš ti dobro,da je srpskoj vojsci dovoljno 14 dana,da izađe na svoje granice na prokletijama..

 3. padre says:

  Kad ste jih vi oterali, zašto se onda toliko zahvaljujete Klintonu?

 4. Marko st says:

  Ha..ha..kakav retard. Da nije smrdljivih amerikanaca Vranjanci i Nislije bi ih oterali preko prokletija za dve nedelje...smradovi arnautski.

 5. dinki says:

  Sjetićemo se istorije i te kako i dalje i bliže,sledeći put kada budeš video SRPSKOG vojnika to će biti poslednje što ćeš vidjeti.

  • Ivana says:

   Kao i u Krajini koja više nije naša i o kokoj svi kukavički ĆUTIMO?

  • Zlaja says:

   E da je Tito poslusao Rankovica

 6. Slobodanka says:

  Sirovi albanski tupanderi nastoje da budu najdominantniji faktor na Balkanu. Ima li neka pamet da te teške divljake obidjemo? Što izgradnjom novih puteva ne spojimo u južnijem delu zemlje >jugoistočnu Srbiju (počev od Niša, zatim Leskovca i Prokuplja) pa preko Raške (!) sa jugozapadnom Srbijom (Nova Varoš, Prijepolje). Jeste da bi to bila teška deonica za izgradnju puteva, ali time bi mnoge naše opštine izašle iz blokiranosti i izolovanosti koja je nastala zbog separatizma divljaka sa tkzv. Kosova. Naša država u tom južnijem delu (malo severnije od tkzv. Kosova) ima baš značajnu širinu, a nije povezana putevima! Ne možemo se ponašati kao skorojevići te radovati se onom skupocenom digitalnom putu koji je "najpametniji" , a veliki rasipnik, odredio da se gradi severnije (Čačak, Mrčajevci, Adrane, Kraljevo, Vrnjačka banja, Trstenik, Stopanja, Kruševac, Ćićevac i Pojate). Iz daleka se vidi ova ozbiljna greška, iz Vojvodine u kojoj živim. Oko Kosova (bliže ili nešto dalje) nalazi se oko 80% naših devastiranih opština (prosek plata 50% ispod republičkog proseka i visoka nezaposlenost)! Njih treba pod hitno spašavati, bolja putna povezanost i u poprečnom pravcu imala bi povoljan uticaj na popravljanje teškog stanja u tim opštinama.

 7. Slobodanka says:

  Pčinjski okrug (Vranje) predstavlja najuži deo teritorije naše države, a od 7 opština njih 6 su devastirane. Em je Pčinjski okrug naspram istočne strane Kosova, em je još zamaknuto tamo na jugu. Ama nema ni "d" od "državnika" jer ne samo da zanemaruje teške probleme ovog okruga nego i deo države svesno ostavlja u veoma nepovoljnom položaju. Naravno da uz takvo veoma štetno vladanje može da lupeta svome rodu i narodu kako ćemo kroz 40 godina izgubiti Vranje. U slično teškom položaju su Jablanički i Toplički okrug, zatim južni delovi Rasinskog i Raškog okruga, itd. A on rešenje vidi u mini šengenu i dodje ovde na sever u moj Novi Sad da se dogovora o tome. Što se lutkovi nisu sastali u Vranju ili u Nišu? Šta sve omogućuje prelazak granice bez pasoša? Samo na osnovu lične karte državna granica (prema Makedoniji) se hladno može prelaziti i na graničnim prelazima i mimo njih. Mimo graničnog prelaza će preneti sve što je zabranjeno. Em su osiromašili i nezaposleni, em će svakojaki kriminal da cveta u njihovim opštinama. Ako bi uz velike napore na pošten način nešto i stekli biće lako opljačkani.

 8. Gardista says:

  Retardinjo. Cekaj da vam ode podrska i eto nas...i onako nam treba zemlje za Rusku bazu.

 9. Slobodanka says:

  VELIKI BROJ NAŠIH NERAZVIJENIH OPŠTINA PREMA KOSOVU ZANEMARUJE, A UGADJA GLAVOSEKAČU BEBINIH GLAVA. Evo kako to kvarno rade: "Auto-put Niš-Merdare-Priština je važan projekat ne samo što pokazuje interes i želju Srbije da radi i razvija svoju infrastrukturu, već i što pokazuje želju da do svih mogućih rešenja dolazi kompromisom i zajedničkim radom, rekla je ministarka u Vladi Srbije Zorana Mihajlović nakon potpisivanja ugovora sa Evropskom investicionom bankom za izgradnju deonice Niš-Merdare. Deo opozicije u Srbiji, međutim, kritikuje ovaj projekat optužujući vlast da auto-put koji vodi ka Kosovu i Albaniji nije u nacionalnom interesu Srbije." NARAVNO DA SU U PRAVU. NE TREBA VLADAR SRBIJE DA HRANI, MAZI I PAZI SEPARATISTE, NEGO TREBA DA SNAŽNO RAZVIJAMO OPŠTINE POD NAŠOM KONTROLOM UZ SEPARATISTIČKO PODRUČJE. E kad bi to uradili, onda da vidimo da li bi splasnuo separatizam. Ili bi Šiptari bili razočarani što se oni ne razvijaju pa bi još više i brže napuštali naše KIM. Ovako kako rade iz vrha Srbije, tojest ne rade ono što treba, samo još više podstiču i podržavaju separatiste i otimače.

 10. Istina says:

  Zaboravio Ramuš kako batinaju Rusi, još prije nego što su ga batinali Srbi! Kratko će ova lažna država da traje samo kad vam Ameri okrenu ledja, posle ćeš po Švajcarskoj da se kriješ, još malo...

 11. Kulak says:

  Šiptarska budaletina.Vidimo se šiptarska majmunčino u sledećem ratu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *