ХАРАДИНАЈ ОПЕТ ПРЕТИ: „Ја ћу објаснити Србима ако им није јасно!“

HARADINAJ OPET PRETI: „Ja ću objasniti Srbima ako im nije jasno!“

23 maja 2017

Kandidat za kosovskog premijera Ramuš Haradinaj najavio je da će kosovska vojska biti formirana u roku od 90 dana od početka rada budućeg saziva vlade.

On je rekao da će pokušati da ubedi Srbe da je „kosovska vojska i u njihovom interesu“, ali ako u tome ne uspe, pronaći će druge načine za postizanje ovog cilja.

„Ako razmišljaju bez mešanja Beograda, glasaće za vojsku, koja je u njihovom najboljem interesu, jer ovde žive. Kada postoji sigurnost za sve, postoji izvesnost i za njih“, rekao je Haradinaj na debati na RTK.

„Ako Srbi ne razumeju, ja ću im objasniti na pravi način, a najbolji je da izaberu put sa vojskom. Mi smo razgovarali sa saveznicima i oni su zainteresovani za ustavni amandman, sa dve trećine glasova. Verujem da će to biti postignuto sa podrškom Albanaca i svih etničkih zajednica, pod uslovom da tu budu i Srbi. Siguran sam da će Srbi biti vrlo mudri i shvatiti da je to u interesu njihove bezbednosti“, rekao je Haradinaj.

(RTS)

KOMENTARI4 komentara

 1. Sančo Pansa says:

  Neprestano prijeti...da li je moguće da ne postoji niko ko može da ućutka zlikovca koji je već odavno krvav do lakata...Bruka za svu Srbiju!!!

 2. neko says:

  mafija je u srbiji pobila i obicne ljude, i hohstaplere. Ok. BIA i Policija su produzene ruke MI5 i MI6, i to je vrapcima na grani jasno. Zato i BLer dolazi raspojasan u Srbiji, ko da dolazi u Hotel, dakle naredjuje, i samo se smeska, a zavio nas je u crno. Ali, Satrli su nas. Da li je moguce, da onaj nas predsednik to ne vidi, i da li je moguce da ne shvata da ce i dalje tako biti dok ne kaze dosta, otvori bazu u Srbiji za Ruse, i da mozemo mirno da disemo, zivimo i radimo, prosperiramo...Da li je moguce? Jer za to treba posebna pamet? Pa nije politika tako teska, ja tebi i ti meni, vec je jednostavno, smao sa DA ili NE. Zato i ovaj majmun od Siptara, ubica i mafijas, moze da prica ove stvari. Ima li neko muda iz Srbije da mu ODGOVORI? Ima li neko muda iz Srbije, da ga kokne, a da ni ne trepne? Kao sto su koknuli i nisu ni trepnuli ranije kada su ubijali i nevine i ostale? Hoc eli mu neko stati na put? Hoce li napokon taj Vucic pokazati da ima muda, mene je sramota sto sam Srbin, jer dok se kurcimo da smo neko i nesto, dok svima pricamo i pisemo da smo sami Nato pobedili, a oni nas satrli, dotle ovaj majmun prica sta hoce, i jos nas zajebava? I vi kazete da trebam takvu zemlju da volim? Sto ne kaze tako rusiji? Nemackoj? Izraelu? Francuzima? Italijanima? sledeci dan bi plutao nekom rekom....

  • Batina says:

   Mene nije sramota sto sam Srbin. Nek se srame oni sto izdaju.

 3. Batina says:

  Ovog kozojeba treba smjestiti dva metra ispod zemlje i to pod hitno. Ako treba platiti mosadu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *