ХАРАДИНАЈ ПОНОВО ПРЕТИ СРБИЈИ: Они су мали Руси на Балкану

HARADINAJ PONOVO PRETI SRBIJI: Oni su mali Rusi na Balkanu

31 decembra 2018

Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je danas da će povećane takse na robu iz Srbije ostati zauvek, sve dok Beograd ne odluči da prizna kosovsku nezavisnost.

Haradinaj je na godišnjoj konferenciji za novinare za Srbiju rekao da je mala Rusija na Balkanu.„Ako se Srbija ne promeni, porez ostaje zauvek. Ako Srbija želi da se dogovori o uzajamnom priznavanju i radi po evropskim i američkim standardima na Balkanu, mi ćemo ukinuti takse još danas. Srbija je mini-Rusija na Balkanu“, rekao je Haradinaj, prenela je KTV.

Otvaranjem kosovskog tržišta za proizvode Srbije, Priština je, tvrdi Haradinaj, omogućila Beogradu da za stotine miliona dolara kupuje oružje od Moskve.

On je dodao da su povećane takse za 100 odsto iz Srbije i BiH ekonomska mera doneta s ciljem da zaštiti kosovsku ekonomiju.

Govoreći o dijalogu, Haradinaj je rekao da je tim Prištine dobio podršku svih, pa i njegovu.

„Uspostavili smo okvir za dijalog, ali ga još nismo dovršili“, rekao je Haradinaj.

Na pitanje da li je i dalje protiv ideje o korekciji granice, Haradinaj nije odgovorio direktno, preneo je Tanjug.

Rekao je samo da Priština ima izabrani tim za dijalog do kojeg se, kako se navodi, nije došla lako, te da će fokus vlasti u Prištini ubuduće biti na ekonomiji.

KOMENTARI12 komentara

 1. Kulak says:

  Dobar razlog da se Rusi ozbiljno pozabave ovim šiptarskim majmunom.

 2. milorad says:

  isključite im struju, neka uvezu iz albanije.

 3. Rale says:

  Mi jesmo ,,mali Rusi" a ti si veliki kozoebac i ništa više od toga ,a u šta ćeš se uskoro uveriti teroristička kukavico.

 4. Miraš says:

  Ne treba da budemo zavisni od bandoglavog, a njegovo tržište nema ni 1 milion potrošača. Imamo mi kome sasvim normalno da prodamo našu robu i bez tkzv. Kosova. Nakon ovakve i ovolike kulminacije ludila ubrzo sledi i rasplet drame. Haradinaj je novokomponovani Amerikanac i kao šef 52 američke države, dakle kao deo vlasti države SAD koja još uvek čuva globalnu dominaciju, i on može da radi na preoblikovanju normi, na promeni iščekivanja i na stvaranju novih realnosti. Haradinaj je nadmašio samog sebe te sada je ne samo premijer nego i pedagog, vaspitač i naš mili učitelj, a sećamo se čime se intenzivno bavio samo pre 2-3 decenije. Kako ujka Semov rođak ovaj put nije direktno opleo i po EU? Više zabrinjava ćutanje EU, tačnije šta može biti sledeći potez EU. Da li će i EU isto kao veliki učitelj Haradinaj zabraniti izvoz naše robe u EU, pa da Srbija ekspresno prizna Kosovo?

 5. deda mraz says:

  Ma lako ti je poturice da siris guzicu po Srpskoj zemlji i da pljackas Srbiju dok je komunisticki sljam na vlasti koji vam je ovo sve dozvolio ali zemljace nicija nije gorela do zore i dobro zapamti da su svi do sada dobili po guzici od Rusa jer je istorija neumoljiva.

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Ja jesam Srbin i time se ponosim,a kad mi neko kaže da sam Rus i time se ponosim.I neka zna,jadna je majka ovom šiptarskom govnjaru kad je udario na Ruse i Rusiju.

 6. Sasulja says:

  Ima ona stara narodna "Mozes kako hoces ali ne i dokle hoces".

 7. Portopranco says:

  Poručio bih ovom šiptarinu da mi nismo mali Rusi,mi smo Veliki Rusi.I mi ćemo njemu i njegovima u pravom času kako treba zapržiti čorbu.

  • Zarko Mrdalj says:

   kumunisti u beogradu nedaju vise da srbi ginu na ratistima srbi idu u mirovnjake po vetu a predsednik srba sa mirom, brani srpske teretorijije to je naj bolje

  • Deda Micko says:

   Ratni zlocinac i koljac mora zavrsiti iz resetaka. Ako niko to ne uradi u medjuvremenu, tu je ruska specijalna jedinica za hvatanje ovakvih glavonja.

 8. Stjepan says:

  Kako ste vi Srbi jadni kad vam šiptarski terorista djeli lekcije...

 9. djoka says:

  Poručio-rekao bih ovom''portopranc''i predhodnim da to nije iz mozga haradinaja tačija(totalno politički nepismeni) i sličnih.Ovaj vrti na iglu,''zajebava'' (pardon) jednog predsednika države koji se uhvatio Kurtch-a(krivina-okuka deutche)i drugih za'eu'da nema alternativu kao i predhodbni baljko(njegov put)u propast od porekla i zemlje naroda do naseljavanja 'nekih' imigranata na ovoj zemlji.E sad kad pokupuju sela,Bal na vodi verovatno jeste, ostaje BAS i P.Park za velelepno zdanje kao u Emiratu. itd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *