ХАРАДИНАЈ ПРЕТИ: Или нас примајте у УН и(ли) у НАТО или правимо велику Албанију

HARADINAJ PRETI: Ili nas primajte u UN i(li) u NATO ili pravimo veliku Albaniju

24 marta 2021

NEKAD se, s razlogom, govorilo: laže kao Turčin. Danas su, međutim, u tom `sportu` – amateri za Šiptare.

Zlikovac Ramuš Haradinaj, koji predvodi Alijansu za budućnost Kosova, izjavio je danas da će se samoproglašeno Kosovo, ako ne postane član Ujedinjenih nacija ili NATO, priključiti Albaniji.

„Ako ne dobijemo zasluženo mjesto u UN i NATO, nećemo ostati sami, nećemo ostati bez porodice. Mi smo albanska nacija, pridružićemo se našoj albanskoj porodici“, rekao je Haradinaj prilikom posjete Glođanu, u opštini Dečani, prenosi portal Reporteri.

„Kosovo ima dugu istoriju, Kosovo hiljadu godina pripada svojim građanima, poput mene“, rekao je Haradinaj.

KOMENTARI2 komentara

  1. Gagi says:

    Apsolutno je u pravu da KiM ima dugu istoriju, vrlo dobro se zna ko je tu istoriju stvarao. Imao je i on delimicnog udela u tome dok su njegovi bili Srbi kao i tacijevi. Evo, veoma brzo ce se pokazati ( koliko ovih dana ) kod njihovih zastitnika i sponzora sta znaci pojam "gradjanska drzava". Zbog te nakaradne politicke floskule i podmetacine pokvarenih politicara da vecno vladaju i imaju dovoljan broj glasaca, upropascene su drzave i narodi, uskoro ce se to u svetu razresavati na najbrutalniji nacin. Po ovoj lopovskoj logici, danas bi Knez Lazar bio "gradjanin" u svojoj drzavi isto kao Amerigo Vespuci i Kolumbo u njihovoj merici. Neka po toj logici muslimani i budisti zapucaju u Vatikan i zatraze istovetno pravo uzivanja i rukovodjenja tom institucijom od onih koji su je stvorili. To su sve prevarantske budalastine, nego, bolje bi bilo tim "gradjanima" da se spreme na dugo plivanje do Sicilije, odakle ih je doveo Djordjo Manijak na ovaj nas zivotni prostor da okupiraju Vizantiju.

  2. test01 says:

    E zasto Srbija nema neku lepu organizaciju kao MOSAD, kako bi se sve to lepo ocistilo za kratko vreme... Ali sta ocekivati u drzavi u kojoj javne licnosti nestaju pa "isplivaju" posle 3 godine... Roditelji nisu smeli can ni puno ime da stave na spomenik a telo su morali da kremiraju da se spreci dodatna obdukcija (mada i spominjanje mnogobrojnih modrica u prvoj obdukciji je dovoljne za pametnog coveka da shvati o cemu se tu radi)...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *