ХАРАДИНАЈ саопштио о чему је конкретно РАЗГОВАРАО са саветницима Ангеле Меркел

HARADINAJ saopštio o čemu je konkretno RAZGOVARAO sa savetnicima Angele Merkel

11 marta 2019

Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj, sastao se danas sa savetnikom za spoljnu politiku nemačke kancelarke Angele Merkel, Janom Hekerom i Matiasom Lutenbergom.

Oni su, kako prenose prištinski mediji, razgovarali o političkim i ekonomskim kretanjima u zemlji i regionu, kao i o normalizaciji dijaloga sa Beogradom.Haradinaj je informisao savetnike Hekera i Lutenberga o napretku tzv. Kosova i posvećenosti „Vlade Kosova“ ekonomskom razvoju zemlje, prioritetima, jačanju vladavine zakona i reda, agendi evropskih reformi i evroatlantskoj orijentaciji.

Haradinaj je ovom prilikom zahvalio Nemačkoj na kontinuiranoj podršci samoproglašenog Kosova i sada u izgradnji države, rekavši da je „bilateralna saradnja u svim oblastima važna za zemlju“.

KOMENTARI2 komentara

  1. Cp6a says:

    Bla, bla, bla .... E baš su švabe neinformisane i ovaj zločinac je došao da ih informiše. Kako iskrivljena vest. Videh skoro da ih je drugi zločinac isto tako informisao početkom devedesetih i sad se time hvali - Mesić. U stvari, švabe su glavni organizatori naše nesreće, a ovi gosti idu tamo da dobiju ono što im priliči - banane.

    • Ivana says:

      Prvo je Hardinaj dobio upute a sad i Vučić od istih znači Merkelica odlučuje o svemu izdajnik samo planove Nemačke protiv Srbije provodi u delo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *