ХАРАДИНАЈ УДАРИО НА ПУТИНА! „Руском председнику одговара ОВО и зато је НЕПРИЈАТЕЉ АЛБАНСKОГ НАРОДА!“

HARADINAJ UDARIO NA PUTINA! „Ruskom predsedniku odgovara OVO i zato je NEPRIJATELJ ALBANSKOG NARODA!“

12 februara 2019

Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je danas da pitanje korekcije granice tzv. Kosova odgovara samo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i da će se svako ko otvori pitanje granice smatrati neprijateljem albanskog naroda.

On je to rekao u Dečanima gde je razgovarao sa albanskim porodicama, prenosi prištinski Kosovapres.Haradinaj je ponovio da takse od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH neće biti ukinute dok Beograd ne prizna nezavisnost tzv. Kosova i dodao da takse ne ometaju finalni sporazum sa Beogradom.

Podsećamo, Haradinaj je govoreći o današnjem sastanku sa predsednikom lažne države Hašimom Tačijem i predsednikom privremene skupštine Kadrijem Veseljijem rekao da je tema razgovora bila platforma za dijalog s Beogradom.

– Danas je dogovoreno da je platforma spremna za predstavljanje parlamentu – rekao je Haradinaj.

Premijer lažne države je upitan da prokomentariše otkazivanje posete američkog generala Timotija Ora kazao da ne zna razlog i dodao da nije dobio nikakvu zvaničnu potvrdu o otkazivanju posete.

(Tanjug)

KOMENTARI8 komentara

 1. Kulak says:

  Putin će se odmah posavetovati sa židovskim lobijem u Moskvi kako da odgovori na ovo.

  • Cetnik says:

   Jos ce 3 dana da razmislja kako da im kaze

 2. Velika Metla says:

  Najsramnija,najprimitivnija i najservilnija narodna grupacija udarila na Rusiju! Tek sada Putin neće oka sklopiti,kad su se dve sile po "materi" udružile u napadu na Rusiju,"montenigeri i šlihtare"!

  • Cetnik says:

   Sta mogu dva kozija brabonjka protiv neustrasivog medveda?

   • Cetnik says:

    Ne mogu ni da prismrde

 3. mrak says:

  E, neka si mu rek'o! Da se zna ko je predsednik najvece i najmocnije drzve na svetu! Ima odma' da se oneredi! I Sojgu isto!

 4. padre says:

  Nije vam prijatelj i ponosi se time!Vi ste kao roba za jednokratnu upotrebu Amerima!

 5. Milan says:

  Haradinaj kao brat bliazanac liči na američke jastrebove i na pripadnike duboke države SAD te uopšte ne čudi da se rusofobski usmerio i to sa lažnim optužbama na predsednika Ruske federacije Vladimira Putina. Haradinaj sprovodi sve što su mu iz ambasade SAD odredili i dozvolili, nema sumnje da je tako i sa taksama 100% i sa pitanjem korekcije - razgraničenja granica KIM. SAD time jača pozicije njihove protektorat države Kosovo da se ne mogu u jednom koraku povući i takse 100% i obustaviti formiranje vojske Kosova i kritikovati formiranje Velike Albanije, a o formiranju ZSO da se i ne govori. Šta će na kraju primeniti? Verovatno će izvršiti ucenu i pritisak na Srbiju da sve to prihvati i prizna Kosovo kroz sveobuhvatni sporazum. Nema sumnje da SAD je glavni neprijatelj Srbije! Zato i uzgajaju i neguju ovakav teški kriminalni korov u političkom rukovodstvu kvazi države Kosovo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *