ХАРАДИНАЈ УПОЗОРАВА: Подела за мене значи рат

HARADINAJ UPOZORAVA: Podela za mene znači rat

20 jula 2018

Premijer Ramuš Haradinaj se usprotivio ideji Ljutfija Hazirija o razmeni teritorije sa Srbijom i dao snažno upozorenje.

On je za RTV Dukađini rekao da pipnuti teritoriju znači rat.

„Podela za mene znači rat, ja kažem to bez oklevanja i rizično je da se govori o podeli“, rekao je Haradinaj, govoreći o pitanju razmene teritorija.Prema njegovim rečima, svako ko pominje podelu, doneće tragediju na Balkan.

„Nije dobro spominjati podelu. Svako ko spominje podelu iz bilo kog razloga, greši, doneće tragediju na Balkan“, rekao je.

Premijer Haradinaj je rekao da u ovim okolnostima ne postoji podela, niti razmena teritorija, jer je situacija ugrožena.

„Nema podele, nema razmene teritorije, pomeranje granica, to je opasnost, to se u ovim okolnostima ne radi“, rekao je, između ostalog, prvi čovek kosovske vlade.

(Kossev)

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad says:

  Ovaj haradinaj i cela ta ekipa u prištini nisu još svesni koji su u stvari oni pajaci i klovnovi u svetskim pričama, ali uskoro će to uočiti, bolno.A to što ovaj lupeta o ratu, to je smešno, možda on misli da će sam da vodi taj rat i to je O.K, to će ond biti super kratak rat, ali za ostale na koje on računa, mislim da se tu gadno zaludjuje:) uljučujući i njegove zemljake i sa kosova i iz albanije. Fisovi više nemaju NIKOGA zaista na svojoj strani sem uže familije:)Sada će da shvate zašto države nisu plemenskog tipa.

 2. Sasulja says:

  Alo Srbijo,sta si dozivela,pa zar ova siptarska stoka,da te ponizava i ucenjuje.

 3. Miraš says:

  Godine 1981 ili možda i ranije Šiptari su izneli zahtev "Kosovo Republika" te mnogima je jasno da odtad su i za PODELU. Ko nacionalnoj manjini daje baš Republiku? Na ovoj planeti redje je takvih budala, jedino na "plodnom" našem tlu može svašta da niče. GLE ČUDA sad su se setili da kažu: „Nije dobro spominjati PODELU. Svako ko spominje podelu iz bilo kog razloga, greši, doneće tragediju na Balkan“, - Haradinaj.

  • Miraš says:

   Ostrašćeni separatista i zločinac stigao je dotle da nam priča kako on nije za podelu?! To je taj primitivni i gotovanski soj koji ume samo da divlja i da otima. Navikli su samo da uzimaju, a kad se bar malo i to od otetog traži nazad, onda je to tragedija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *