ХАРАДИНАЈ ЗАКУКАО: Ако се овако настави, победиће Србија и Русија!

HARADINAJ ZAKUKAO: Ako se ovako nastavi, pobediće Srbija i Rusija!

25 januara 2021

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj i kandidat za predsednika te stranke održao je danas tri odvojena sastanka sa bivšim borcima OVK, kojima je predstavio program ABK 2021-2025 i pozvao ih da podrže program i njegovu kandidaturu.

Govoreći o dijalogu Beograda i Prištine, Haradinaj je rekao da ne može trajati beskonačno.– Nećemo ostati zaglavljeni i za stolovima za dijalog do beskonačnosti, jer ako se naša izolacija nastavi, pobediće samo Srbija i Rusija – objavio je na Fejsbuku Haradinaj.

Naglasio je da Kosovu (i Metohiji) potrebno unutrašnje jedinstvo na putu ka NATO.

– Izbori 14. februara su referendum za (tzv.) Kosovo u NATO. Moji drugovi i ja bili smo spremni kad je trebalo osloboditi zemlju, a spremni smo i da je branimo. Najbolja odbrana je (tzv.) Kosovo u NATO. Ako se ovo ne postigne u narednim godinama, organizovanje referenduma za ujedinjenje sa Albanijom put je kojim ćemo ići, kako bismo osigurali sebe i mir u regionu – dodao je u objavi Haradinaj.

Gjithmonë i nderuar në mesin e bashkëluftëtarëve. Sot në Pejë, zhvillova tri takime të ndara me luftëtarë nga komuna e…

Posted by Ramush Haradinaj on Nedelja, 24. januar 2021.

(Kosovo onlajn)

KOMENTARI4 komentara

 1. šiško says:

  Naravno da će Srbi i Rusi pobediti. Da nisi možda mislio da ćete vi? Srbi i Rusi uvek pobede. Tako će biti i ovog puta. Ne znam kako će se to desiti, ali znam ishod. Znam da će se nato izvući, napustiti vas i prodati jer im više niste potrebni. Znam da ćete nagrabusiti kao žuti, ne od Srba, mada ste kod njih zaslužili sve najgore, nego od boleština, znam da vas neće biti ni na KiM ni u albaniji. Nešto od onih koji su na vreme pobegli u beli svet će se spasti, ali to neće biti veliki broj. Ali to je samo vaš problem.

 2. E.Lirsch says:

  Ratni zlocinac zna gde je Zapad najtanji. Na pretnje da ce Rusiaj i Srbija da pobede. To je znak za "zbor" Hitlerovaca, NATO-fasista i EU nacista.

 3. I Love Jesus says:

  Ovako će se nastaviti ali ko će pobediti? Pobediće pravedno carstvo Božije, i svako od nas će dobiti po delima svojim. Sada svi srbi rade protiv sebe i svi šiptari takođe, a izmirenje i saživot su u Hristu. Naravno i na sud pravedni da se izvedu zločinci i da se odredi cena za otimanje i vrati se šta kome pripada.

 4. Gagi says:

  Los naslov i konstatacija. Prevara po ko zna koji put. Sto bi on kukao kada je postigao sto u celoj istoriji nisu mogli da uspostave - da legalizuju pokradeno. MI, naslednici nasih casnih predaka treba da kukamo i nosimo crne marame,nasi pretci su nesebicno ostavljali svoj DNK na toj zemlji za svoje potomke. Ovi komunisticki generali sve to "sacuvase" za svoje potomstvo da sutra imaju svoje manastire i sustinu.Uspelo se u naumu da se Srbi totalno deformisu, narod koji je imao istorijsku sustinu, ciljano i podmuklo je sveden da od sustine postane rob. Narod koji je izvozio svinje i poljoprivredne proizvode u tu europu , sada sve to mora da uvozi. Kada se sve analizira,izdaja Srpskog plemena je katasroficna i ciljana,sa novim tehnologijama kojima nas svakodnevno zaglupljuju i koje su nam silom nametnute, bicemo jos gluplji a nevidljiva okupacija kompletna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *