ХАРАДИНАЈЕВЕ ТАКСЕ СУ САНКЦИЈЕ САД И ЕУ које би поново могле да зауставе КИСЕОНИК СРПСКИМ БЕБАМА

HARADINAJEVE TAKSE SU SANKCIJE SAD I EU koje bi ponovo mogle da zaustave KISEONIK SRPSKIM BEBAMA

5 decembra 2018

Veliki svetski zločinci ne prezaju ni od čega. Osvajanje sveta, hegemonizam, globalizam, porobljavanje, izrabljivanje, pljačkanje, cinizam, nametanje takozvane demokratije i onih tobožnjih vrednosti koje karakterišu najniže ljudske strasti i sve ono što je u ljudima prljavo, zlo – isključivi su cilj tim zločincima. Oni sve to čine u ime vladanja svetom, njegovim resursima, a što donosi i što će i dalje donositi nezasitima kapital i samo kapital.

I u ime tog kapitala, ti moćni porobljivači najčešće koriste za svoj zločinački posao najokorelije teroriste i zločince svih mogućih fela. Koriste one zlikovce malih naroda koji u njihovo ime i s njima učestvuju u svom zločinačkom pohodu na teritorije, na države, na narode. Nije važno kakav si i koliki zločinac – neka si samo za mene i neka si od koristi za ostvarenje mog cilja, drže se upravo ove svoje teorije veliki svetski silnici.

Istorija je puna takvih. Istorija je puna takvih primera. Njih je pun i prepun 20. vek. Na tlu Evrope to su Otomansko carstvo, Austrougarsko carstvo, Britansko kolonijalno carstvo, Prvi svetski rat, Nemci i njihov Hitler, Amerikanci i njihovo nemilosrdno uništavanje Vijetnama, Srednje i Južne Amerike i koga sve ne, raspoređivanje njihove vojske i vojnih baza po više od stotinu zemalja širom sveta, njihov, pre svih njihov NATO, jedna beskrupulozna, militantna organizacija, koja je nakon ukidanja Varšavskog pakta na prevaru nastavila da živi, da se istakne u svom prvom nemilosrdnom stvarnom ratu protiv Republike Srpske, još nemilosrdnije protiv SR Jugoslavije, a posebno protiv Srbije… Uloga takvih došla je, vođena rukom Vatikana, do punog izražaja u pripremi i rušenju Sovjetskog Saveza, pa onda i Jugoslavije.

A onda su u Albancima u Srbiji, koje su devedesetih godina prošlog veka proglasili teroristima, pa kad su ti najokoreliji zlikovci počinili strašne zločine nad srpskim narodom Kosova i Metohije, te južne srpske pokrajine, veliki svetski zločinci uvideli da bi im takvi mogli da budu od nesagledive koristi. I proglasiše ih za oslobodioce. Do zuba ih naoružaše, obučiše ih, stvoriše im državu i sad ih koriste kao čuvare kućice koju su na tlu Srbije zauzeli za sebe. Dovevši im na čelo te kvazidržave sve krvavijeg od najkrvavijeg.

Pa Srbija, čiji su deo teritorija ti veliki svetski silnici okupirali, pokušava da sve probleme koji su iz toga proistekli reši miroljubivo, pregovorima. Za šta druga strana i ne haje. A ne haje jer ne mora. Jer ima onoga ko je štiti, ko joj kaže šta i kako da radi sa Srbima na Kosovu i Metohiji i sa suverenom državom Srbijom.

Stoga, onaj ko misli da su Haradinajeve takse podignute na 100 odsto njegov izum – taj se grdno vara. Taj je u zabludi. Jer to je osveta velikih svetskih silnika, za koje ne postoji ni pravda ni međunarodno pravo – Sjedinjenih Država i Evropske unije – za nepriznavanje tzv. Kosova od strane Srbije, za njegovo neprimanje u Unesko i Interpol… To nisu Haradinajeve OVK i njegove tzv. vlade takse – ta vlada i ne postoji, to su sankcije Sjedinjenih Država i Evropske unije uvedene srpskom narodu Kosova i Metohije, Srbiji i Bosni i Hercegovini.Sećaju se oni, ti gospodari života i smrti i u ovom delu sveta, kako su devedesetih godina uvođenjem sankcija i sprečavanjem dopreme kiseonika najstrašnijom smrću ubili 12 banjalučkih beba… Sećaju se oni da su na prostorima Srbije ubili 88 dece mlađe od 14 godina u vreme 78 dana najbestijalnog uništavanja Srbije i ubijanja njenih stanovnika od strane svog NATO-a.

Okupatori računaju na zločinca Haradinaja (i zločince Tačija, Veseljija i druge), koga nijedan sud nije smeo da osudi, a za dobre pare ni hteo, da će s taksama kao najbrutalnijim sankcijama postići ono što već godinama pokušavaju – priznanje od strane Srbije te svoje zlikovačke tvorevine.

Odavno je Ramuš Haradinaj rekao da spoljnu politiku tzv. Kosova vode Sjedinjene Američke Države.

A njima se živo fućka što za neke tamo srpske bebe neće, već sutra, biti kiseonika.

(J. Š. Intermagazin)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Budi Bog s nama says:

    Eto ti sad od Kulina Bana, a bebe nemaju kiseonika? Nemaju ga ni odrasli, znači svi mi od Kosova pa nadalje ćemo se pogušiti jer sve postaje previše zagađeno da bi se disalo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *