ХАСАНБЕГОВИЋ ИЗЈАВАМА СВАКОДНЕВНО ПОТВРЂУЈЕ ДА ЈЕ ФАШИСТА: „Баришић јехрватски витез!“

HASANBEGOVIĆ IZJAVAMA SVAKODNEVNO POTVRĐUJE DA JE FAŠISTA: „Barišić jehrvatski vitez!“

2 avgusta 2016

zlatko-hasanbegovic 456„Miro Barešić je hrvatski vitez, junak koji se cijeli svoj život žrtvovao za ideju hrvatske države, položio je svoj život za hrvatsku državu“ , izjavio je Hasanbegović.

Hrvatski ministar kulture Zlatko Hasanbegović rekao je nakon podizanja spomenika Miru Barešiću, atentatora na ambasadora SFRJ Vladimira Rolovića, da je on hrvatski vitez i da je zaslužio da mu se oda počast.

„Miro Barešić je hrvatski vitez, junak koji se cijeli svoj život žrtvovao za ideju hrvatske države, položio je svoj život za hrvatsku državu“, izjavio je Hasanbegović.

I iz Srbije je stigla lavina oštrih reakcija.

„Čovjeku osuđenom za terorizam oni dižu spomenik. I sad Srbijo – ćuti. Evo ćutimo, pustili smo vas, pokažite svoje pravo lice. Vratite se u 41., uživajte u svojim crnim odorama, košuljama“, izjavio je srpski premijer Aleksandar Vučić.

KOMENTARI18 komentara

 1. milojko says:

  Palac gore za Hasanbegovića!

  • srbendara neka says:

   Cekaj zar tvoji nisu bili partizani hihihihihi

 2. Portopranco says:

  Čudi me samo da Milo Đukanović koji je prijatelj sa rvatima nije bio u Dragama kod Pakoštana na otvaranju spomenika domoljubu Miri Barešiću.Taj je domoljub herojski mučio i herojski ubio jugoslovenskog i crnogorskog diplomatu Rolovića.Bio bi red da je kao ljubitelj rvata borcu za rvacku stvar odao počast.

  • milojko says:

   Mučio!Da nije Rolović potegao pištolj bio bi možda i sada živ?

 3. Kulak says:

  Haso je obično sralo.Sere u gaće non stop.

 4. Dražen Jovan Petrović says:

  Nema hrabrijeg naroda od rvata.Ne zato što se ničeg ne boje,već zato što se ničeg ne stide.Lijepo je i istinito rekao naš čovjek Dučić.

 5. Biogradlija says:

  Koji Haso,koji Mujo.Bolesnik.Ništa drugo.

 6. Kulak says:

  Kvaliteti ovog kadra ravan je jedino Karamarko.Ajme majko.

 7. Apis says:

  Kad se balija zavuce u necije dupe ne mozes ga isterati pa to ti je. Turci otisli sa Balkana jer su poturice crevni paraziti kojih se ne mozes resiti no da bezis.

 8. domagoj says:

  Hrvati su bića koja su se u svojoj povijesti uvijek najugodnije osjećala u moćnoj tuđoj guzici. Austrijskoj, talijanskoj, mađarskoj, njemačkoj, američkoj a posebno u EU guzičetini. Bar tako govore. Iz jugoslavenske su izašli razarajući joj hemoroide i najzad postali “svoj na svome”.

  • milojko says:

   Makni se sa sajta jer će i tvoju guzičetinu razvaliti kada ti kuronju zabiju do oblačka.

   • domagoj says:

    Jebie se ti i tvojaa Hrvatska šupku!

    • milojko says:

     Sutra se vidimo u Kninu?

     • srbendara neka says:

      Vidimo se u Posavini, Vojvodini, Sremu i Crnoj Gori. Nego kada cete preko Drnine junaci uppsss ujkani. Ah da tu je herojska Republika Srpska. Cuti cuti ujko...

 9. Alojz Stepinac says:

  • Alojz Stepinac says:

 10. Kulak says:

  Drhtavog Hasu preziru i muslimani.Smatraju ga fašistoidnim izrodom.

 11. Svetislav says:

  Evo još jednog kurvatskog "pupoljka" koji će kao i alija poslati muslimane da napadaju Srbe u korist kurvatskih interesa! Ipak u slučaju ovog "kurvatskog cvetka" on kao tipični kurvatski peder je ljubomoran što kurvatice dolaze u Srbiju po prave "kobasice", jer ih ne zadovoljavaju minijaturni pimpeci kurvata!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *