ХАШКИ СВЕДОК ПАНИЧНО УПОЗОРАВА: Тачи ће нас све побити!

HAŠKI SVEDOK PANIČNO UPOZORAVA: Tači će nas sve pobiti!

26 jula 2020

Predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači, ratni zločinac kog haški tužioci zajedno sa Kadrijem Veseljijem terete za ubistvo više od sto Srba, Roma i Albanaca, spreman je da pobije sve svedoke koji ga terete!

Ovo tvrdi Gani Geci, bivši poslanik u kosovskom parlamentu i zaštićeni svedok u procesu protiv Tačija. Geci je Tačija javno optužio da je naredio ubistvo Bujara Bukošija i Ahmeta Krasnićija 1998. godine u Tirani.On kaže da je ovih dana dobio upozorenje da mu je život ugrožen posle saslušanja Tačija u Hagu!

Bivši poslanik naglašava da je upozorenje dobio iz inostranstva i da je jako zabrinut za svoj život.

– Život mi je u opasnosti nakon saslušanja Hašima Tačija u Hagu. Iz Brisela i prijateljskih zemalja sam dobio informacije da budem jako oprezan – rekao je Geci.

Tačijevo saslušanje u Hagu trajalo je četiri dana, a Specijalno tužilaštvo suda za ratne zločine OVK krajem juna je predalo sudskom veću predlog optužnice kojom se bivši komandant terorističke OVK Hašim Tači i šef njegove tajne policije Kadri Veselji terete za ubistvo najmanje sto ljudi. Optužnica još čeka na zvaničnu potvrdu.

Pukovnik u penziji Veselin Šljivančanin, komentarišući ove navode, kaže da je sud u Hagu i do sada imao popustljiv stav prema Albancima.

– Pa ko su zločinci ako to nisu članovi terorističke OVK na Kosovu?! Kako najvećem kriminalcu i teroristi Tačiju dosad nije suđeno? Kako to da posle toliko godina tek spremaju optužnicu protiv njega? Verujem da će zločinac kakav je on učiniti sve da spreči da se istina sazna, pa i da je spreman na likvidacije svedoka. Smatram da to sada sve zavisi od Suda za OVK. Ako bi se to desilo, onda će to biti velika sramota suda i kompletne međunarodne zajednice – upozorava Šljivančanin, dodajući da je ipak uveren da postoje i časni ljudi među tužiocima i sudijama u Sudu za OVK koji će učiniti sve da se sudi i Tačiju i svima onima koji su počinili i koji i danas čine zločine na Kosovu.

Ljuban Karan, bivši potpukovnik KOS, ocenjuje da se Geci plaši oprobanog i u praksi proverenog načina odbrane ratnog zločinca.

– Tako se uspešno odbranio Haradinaj, pa zašto se tako, ubistvima svedoka, ne bi branili i Tači i Veselji? Geci je shvatio da mu zaštitu neće pružiti ni sud, ni međunarodna zajednica i hvata se za poslednju slamku spasa – javnost. I njemu je jasno da albanski zločinci imaju podršku, informacije i logistiku moćnih zapadnih službi. Zato nije čudno što se Geci uplašio. Mala mu je uteha da će neki moćnici možda Tačija pustiti niz vodu, jer će ga možda neki drugi uzeti pod okrilje… – zaključuje Karan.

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad2 says:

  ma juriće ih, iz EU hoće da promene glumce u prištinskom pozorištu, tači i ostali "veterani" su odsvirali svoje.U stvari njima je jedini spas neki dogovor sa srbijom i da odustanu od nezavisnosti te NAŠE nasilno odcepljene pokrajine.Oni nikada neće postići UNIVERZALNU I LEGALNU NEZAVISNOST jer sem nekoliko država koje su direktno finansirale i izvršle OTVOREN pokušaj odcepljenja i čak vodile RAT protiv nas radi OTIMANJA te pokrajine od nas, ostalima u svetskoj zajednici NE PADA NAPAMET da se slože sa tim "presedanom" jer im je jasno da se "presedan" i njima može desiti ako nadju neke vredne rude u njihovim državama:)Kosovska " država " je odsvirala svoje.To što se šiptari nadaju da će opet tata bajden i mama klinton da ih podrže je takodje pusta NADA,Čak i da pobede u na ovim izborima štoje vrlo upitno oni nemaju vermena niti specijalnog razloga da se dalje uvaljuju u kosovski SKANDAL koji su napravili i gledaće da to IZBEGAVAJU, u stvari neće ni reagovati ŠTA GOD MI URADILI jer reakcija će ih uvaliti u tešku mnedjunarodnu krizu sa mogućim ozbiljnim ratnim sukobom a oni imaju druge ciljeve na umu, oni hoće napad na rusiju DIREKTNO, ovoga puta preko ukrajine.Kosovo je predaleko od budućeg teatra operacija i samo im predstvalja problem.Kada se sve to sagleda jasno je koliko je sati i za tačija i za tui balkansku mafiju.Jedini razlog zašto umesto crnogoraca ne hapse šiptare sa kokainom na prekokeanskim brodovima je što šipci ne znaju da plivaju i pošto je vidljiv udar na tu kokainsku rutu znači da je šiptarsko albanska mafija na UDARU po celom svetu sem u ENGESKOJ:) ne znam zašto ih tamo toliko vole:)ali bez obzira na tu ljubav london trepču neće videti.

 2. Rista says:

  "onda će to biti velika sramota suda i kompletne međunarodne zajednice". Aj druže pukovniče, nemo me razočaravate. Ja cenim sve naše oficire bez razlike ali kada tako nešto pomalo poltronski izjavite, muka me vata. Pa kada su se taj sud i ta međunarodna zajednica postideli bilo čega? Ili bolje reći, kada su oni bilo šta pravedno uradili na ovom svetu? I taj sud i ta zajednica su Zapadni genetsko modifikovan proizvod bez srama i stida i šta dalje ima da raspravljamo? Koja crna sramota i to još velika? Manje više, ta vaša izjava je pragmatična pa zato i bode oči. Kao da ste izjavili da je sud u Hagu pošten i stidljiv sud. Nova mlada, šta li?

  • Tokio says:

   Zapad je pri kraju 2022 godine mu dolazi kraj a do 2025 počinje novi sukob na tlu Francuske, Englezke i Nemačke, zar smo slepi ili šta nam je, da ne vidimo šta se dešava u EU. Opljačkana i rasturena, dovodi migrante za jeftinu radnu snagu a u stvari to je trojanski konj novog doba, priprema za osvetu razorenih kuća, ubijenih porodica u Libiji, Iraku i Siriji. Nemci će jih dovesti u Europu a onda sledi šok koji će paralizirati kompletnu Evropsku Uniju. Zato Rusi ćute i posmatraju jer znaju da EU sledi razpad...

 3. Marko Kraljević says:

  Kada krene razpad USA sledi i razpad EU koliko je Dolar kriv, toliko je i Evro. Merklova je zakuvala čorbu celoj Evropi a sledbenici je slušaju jer su hiptnotizirani tokom sastanka. Englezka je izašla iz EU sa razlogom a oni dobro znaju koji jim je razlog. Zar smo došli na vremenoplov 1939 godine kada je želja Nemačke počela da cveta po vlašču isto tako kao sada. Nemačka nema geopolitičke kapacitete da upravlja celom evropom, jedva upravlja sa komšijama, još sada kada krene rasna kriza biće veselo u dojčlandu. Ima balkan da bude majka za sve rase i nacije... Živi bili pa videli...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *