ХЕСБОЛАХ ПРОГЛАСИО ДАН БЕСА! Шта то данас чека Израелце, ујединио се цео муслимански свет

HESBOLAH PROGLASIO DAN BESA! Šta to danas čeka Izraelce, ujedinio se ceo muslimanski svet

18 oktobra 2023

Nakon nekoliko dana pregovora danas bi trebalo da bude dostavljena humanitarna pomoć Gazi, ali je arapski svet i dalje besan zbog bombardovanja bolnice u Gazi u kojoj je poginulo oko 500 ljudi.

Libanski Hezbolah pozvao je da sreda bude „Dan besa“ protiv neprijatelja, kako su naveli u saopštenju, nazivajući bombardovanje masakrom.I predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden, kako je najavljeno iz Bele kuće, imaće neka teška pitanja za izraelskog premijera Benjamina Netanijahua s kojim se sastaje danas u Tel Avivu.

Palestinci i Izrael i dalje razmenjuju međusobne optužbe ko je odgovoran za bombardovanje bolnice. Prvi tvrde da je to učinila izraelska vojska, dok Izrael optužuje pokret Palestinski džihad za raketiranje.

Uz najavu da će biti otvorena humanitarna zona na jugu Gaze, Izraelske odbrambene snage ponovile su stanovnicima sa severa teritorije da se evakuišu na jug jer se očekuje žestok napad na ovaj deo regiona.

(RT Balkan)

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Hazbola kenja, kao i Kinezi, Rusi, Iranci... samo padaju reci, dok se masakr i genocid nad Palestincima nastavlja. Niko ne sme da se usprotivi Izarelu, osim na recima. I to je dokaz svega onoga sto pise u PROTOKOLIMA SIONSKIH MUDRACA.

  2. Protokoli hrvackih ludaka says:

    Ah,muslimani su stalno neki kyrac besni i inače. Ali Netanjahu je lepo objasnio da su se neka palestinska deca igrala sa petardama u bolničkom dvorištu, da je jednom ispala petarda iz ruke, tu je prolazio neki cova koji je prdnuo mnogo gadno, a posto ko zna šta je jeo, taj gas od prdeza je zapalila petarda, nastala je velika detonacija koja je zahvatila do same bolnice celu paletu sa anti-covid dezinficijensom i to je sve odletelo u mnogo veću, apsokalipticnu eksploziju koja je plamenim jezicima unisla u hodnik bolnice u kojem ce gasna cev malo i inače piskila gas i to je ustvari razorilo bolnicu😁. A nisu je jehovci raketirali, ne bi oni to😁. Evo tako sam ja pročitao Netanjahuovo saopstenje😎.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *