ХЕЗБОЛАХ ПРИПРЕМА КРВАВИ СЦЕНАРИО: Време је да се осветимо за убиство Сулејманија! Ударићемо Американце тамо где их највише боли

HEZBOLAH PRIPREMA KRVAVI SCENARIO: Vreme je da se osvetimo za ubistvo Sulejmanija! Udarićemo Amerikance tamo gde ih najviše boli

13 januara 2020

Dok američkog predsednika Donalda Trampa ne zanima da li će Iran pristati na pregovore sa SAD, Hezbolah najavljuje da je vreme da počnu da rade na osveti za ubistvo generala Kasema Sulejmanija.

Zapovednik Čuvara revolucije, iranske ideološke vojske, izjavio je da svrha napada 8. januara na američke ciljeve u Iraku nije bila da ubiju neprijateljske vojnike.General Hosein Salami na zatvorenoj sednici iranskog parlamenta, prema video snimku koji je prikazala državna televizija, izjavio je da je cilj bio materijalno uništenje izazvano ispaljivanjem raketa, jer su želeli da pokažu da su nadmoćniji od neprijatelja i da mogu napasti bilo koju tačku koju izaberu.

Američki predsednik Donald Tramp poručuje da ga „uopšte ne zanima“ hoće li Iran pristati na pregovore sa Sjedinjenim Državama, nakon što je njegov savetnik Robert O’Brajen sugerisao da će Teheran morati da pristane na razgovore jer neće imati drugog izbora.

U međuvremenu, vođa Hezbolaha Hasan Nasralah poručuje da je vreme da se saveznici Irana okupe i počnu da rade na osvećivanju Sulejmanijeve smrti.

KOMENTARIJedan komentar

  1. petrovgrad says:

    Možete da spremata šta god želite, ali Jenkije ispod kreveta teško možete da isterate. Kad se ukopaju ispod kreveta sa punom ratnom opremom i šlemom na glavi tu nema pomaka na frontu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *