ХИЛ ИМА ПОРУКУ ЗА СРБИЈУ (ВИДЕО)

HIL IMA PORUKU ZA SRBIJU (VIDEO)

17 juna 2023

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil poručio je danas da smatra da je „Srbija sposobna da iskoristi istorijske prilike“, iako nije pojasnio na šta se ta poruka tačno odnosi.

On je na svom Tviter nalogu objavio video poruku koju je predsednik SAD Džozef Bajden uputio američkim diplomatama u svetu u kojoj je saopštio da je svet na raskrsnici i da ono što bude danas urađeno, „odrediće živote za tri ili četiri naredne generacije“.„Ovo su poruke predsednika Bajdena meni i mojim kolegama. Odlična poruka o iskorištavanju istorijskih prilika. Mislim da je Srbija za to sposobna“, napisao je Hil.

Bajden je u video poruci američkim diplomatama takođe naveo da SAD imaju „viziju pozitivne budućnosti“.

„Naša je vizija pozitivna budućnosti. Želimo da gradimo sa drugima, a ne protiv njih. Da se sa njima angažujemo u zajedničkim interesima, da pomognemo zemljama u razvoju da pruže više svojim građanima“, poručio je Bajden.

Na žalost, u poruci nema reči o tome kako izgledaju zemlje u kojima je Amerika „pomogla“.

KOMENTARI10 komentara

 1. Balkanac says:

  Tako je, Srbija čeka priliku da ti vidi leđa, ali ovaj put zauvek!!!

 2. Gagi says:

  Nemojte vise da nam pomazete kao Boga Vas molim.

 3. Milutin says:

  Ceo svet je svestan istorijskog trenutka koji je potpuno nepovoljan za Zapad. Ono šta se od Hilla može čuti su samo blede reči. Amerika hoće praznim rečima da parira aktivnoj politici BRIKS-a, ŠOS-a, Evroazijske unije, novih bliskoistočnih veza i saveza... 90-te godine prošlog veka su bile godine kada je svet od Amerike očekivao ovakve reči i ponude saradnje. A oni su uradili sve suprotno. Sa rolne toalet papira su cepkali parčiće i na njima ispisivali "demokratija" i to bacali po celom svetu skupa da svojim bombama. Ali svet nije stao. On traži svoje puteve slobode. I nalazi ih. A Američke laži više ne prolaze. Lažna sloboda, lažna demokratija, lažne istine... Gospodine Hill, recite Bajdenu da Amerika kasni 30 godina. Da je pre 30 godina trebala da uradi sve drugačije.

 4. Žarko says:

  Vi imate priliku da se terate u PM!

 5. Srbski vitez says:

  Te priče za retardirane debiloide mogu da laprdaju sami sebi ispred ogledala! Srbski narod ih ih je odavno provalio i mi odlično znamo sa kim imamo posla! Imamo posla sa teškim i okorelim satanističkim i genocidnim zlikovcima te je naš izbor odavno poznat i jedino ispravan a to je - VELIKA I MOĆNA PRAVOSLAVNA MAJKA RUSIJA!!! Jel to jasno bando pokvarena!!!???

 6. Branicevac says:

  Americki ambasador truca gluposti,brdo reci bez znacenja cista demagogija da bi se zasenila prostota.Bla ,bla bla

 7. michael pan says:

  Hill, dzukela, ma mars ...

 8. VUK says:

  jedan od ubica srbske dece

 9. Nikola says:

  On poziva Srbiju da iskoristi historijsku šansu i prizna njihovu lažnu državu, Kosovo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *