ХИЛАРИ КЛИНТОН ће нам опростити што нас је тукла

HILARI KLINTON će nam oprostiti što nas je tukla

14 marta 2015

Taci-Hilari-KlintonJoš uvek se nije stišala bura oko dolaska Tonija Blera i organizovanja njegovog „deliveri junita“, a Vlada Srbije nam je priredila novo brukanje.

Tačnije, bila je to Zorana Mihajlović. Valjda impresionirana time, što je dobila priliku da u Njujorku razgovara sa Hilari Klinton (!), ni pet, ni šest, nego je jednu od dve osobe, najodgovornije za početak bombardovanja Srbije (prva je već pomenuti Toni Bler), pozvala da poseti Beograd.

Žestina sa kojom je Hilari Klinton udarala po Srbiji u svakoj prilici koja joj se ukazala, pominjanje Srba u negativnom kontekstu svaki put kada se obrela u Sarajevu, Zagrebu ili Prištini, pokazuju da ona ima problem sa nama. Ona nas patološki mrzi. Sada, verovatno će i Zorana Mihajlović i njen šef držati srceparajuće govore podvlačeći kako se treba okrenuti budućnosti. Nećemo živeti u prošlosti i podsećati se šta je Hilari Klinton govorila i radila.

Kao da patološka mržnja može da prođe? Ne može. Ona ostaje. I jedini razlog zbog kojeg bi Hilari Klinton pristala da dođe u Beograd, jeste što bismo tako potvrdili opravdanost svih njenih dosadašnjih tvrdnji. Zamolili bismo je da nam „oprosti što nas je tukla“ i ona bi to velikodušno učinila. Ali, ovde nije u pitanju Klintonova.

Već Mihajlovićeva. Sa ovim pozivom, prešla je granicu političke pristojnosti. I umesto da Srbima „Hilari oprosti što ih je tukla“, bilo bi lepo da im se izvini Zorana, što je jednu ovaku glupost učinila. A ako to ne učini, onda mora snositi političku odgovornost. Jer, ne može se poni

(fsksrb.ru)

KOMENTARI2 komentara

  1. z-i says:

    sve to prodane duse PARE PARE PARE DAJ SAMO PARE;jer u srbiji nema vise tolko PARE

  2. pravdaa says:

    Zorana Mihajlović je na platnom spisku jedne obaveštajne službe SAD punih devet godina zato Kirbi ima uslov da ona mora biti u vladi a pošto ni vlada nije ništa bolja nikom ne smeta to što imamo i vladu izdajničču.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *