„ХИЛАРИ КЛИНТОН ЈЕ УНИШТИЛА ЦЕЛУ ЈЕДНУ ДРЖАВУ“

„HILARI KLINTON JE UNIŠTILA CELU JEDNU DRŽAVU“

9 januara 2023

BIVŠA državna sekretarka i propali predsednički kandidat demokrata Hilari Klinton angažovana je kao profesorka na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, gde će nakon duge karijere u vladi edukovati studente o javnim poslovima i globalnoj politici.

Predsednik univerziteta, Li Si Bolindžer saopštio je da će supruga bivšeg predsednika Bila Klintona biti „profesorka prakse“ u Školi za međunarodne i javne poslove i da sa predavanjima kreće od februara.Američki TV voditelj Taker Karlson rekao je u svojoj emisiji na Foks njuzu da je Klintonova uništila afričku državu – Libiju. Ona je doprinela ubistvu lidera ove države, usled čega trgovina robljem sada cveta u Tripoliju.

Stoga se njena nadležnost u međunarodnim pitanjima može dovesti u pitanje.

– Za razliku od većine profesora na Univerzitetu Kolumbija, ona je uništila celu zemlju. Celu državu! – rekao je Taker.

KOMENTARI6 komentara

 1. padre says:

  Pa to znaći, da je ona teoriju pretvorila u praksu, ato je ipak dostignuće!

 2. milorad5 says:

  nije samo jednu,kučka je "zaslužna" za sve američke ratove koji su vodjeni posle napada n granadu.Ona i medlin obrajt su od mini.spoljnih poslova amerike napravili kabalističko udruženje i potpuno odmetnutu instituciju za koju se ne zna u čijemi interesu i po čijim nalozim sprovodi političke i diplomatske napade po svetu,američka vojska je u toj priči samo podivodjač prljavih poslova ubijanja.Oma i njen muž su opasne ubice,veoma zaziru od te podorcie a neki ih sa ozbilno plaše u americi,to je mafijaški kalan zajedno sa obama i bajden familijm i još nekikoliko desetina porodica,bušvi napr su jedna drug ali isto tako prljava kriminalna priča,ali ipak vode računa o manirima,ovi klintonovi su stoka.

 3. persida says:

  Pricalo se da ce ici na sud. Budalastina. Niko od sotonicara nece zavrsiti na sudu: ni Gejts, ni Fauci, ni Klintonovi... Mozda za pogresno parkiranje, ali ne i za zlocine koji su pocinili.

 4. lekovito bilje says:

  Draga Kilari,pokaj se,dok nije kasno!!Imas valjda tol~ko para da humanitartno popravis situaciju u Libiji!/dobila si nesto sitno malo 1-milioncek od nas brace SRBA /AMIN!

  • Nine says:

   Dobila je dva miliona od Vučića i za to je dobio tapšanje po ramenu od njenog supruga Bila. Za koga gpd on glasa taj je obrao selen bostan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *