ХИЛАРИ КЛИНТОН превиђа мрачан сценарио у АМЕРИЦИ

ХИЛАРИ КЛИНТОН превиђа мрачан сценарио у АМЕРИЦИ

15 децембра 2021

Хилари Kлинтон, која је као кандидат демократа изгубила председничку трку од републиканца Доналда Трампа 2016. године, и даље не може да преболи тај пораз те је већ кренула у кампању против њега за сваки случај, уколико се Трамп поново кандидује за изборе 2024. године.

Kлинтонова је поручила да „ако Трамп победи 2024. године ил кандидат његове врсте, Американци неће признати нашу земљу“.– Да сам тренутно особа која се клади, рекла бих да ће се Трамп поново кандидовати. Чини се да се спрема да то уради и ако се не буде прогласио одговорним за оно што се десило, урадиће то поново – рекла је Kлинтонова.

– Мислим да би то могао да буде крај наше демократије уколико не будемо то довољно истицали, али желим да људи схвате да је ово тачка преокрета или прелома – истакла је.

Kлинтонова се у интервјуу осврнула на свој губитак из 2016. и изразила гађење због могућности да се Трамп поново кандидује 2024. године.

– Покушала сам да упозорим људе. Покушала сам да кажем да је ово заиста опасно, с обзиром на људе са којима је био у вези, шта су говорили, шта би он могао да уради. Ужасно ми је што нисам зауставила њега и људе око њега, али осећам се као да сада свако може да види какав је он вођа – рекла је она.

Kлинтонова је рекла да се „надала најбољем“ за земљу након што ју је Трамп победио 2016. године, али је да ју је Трампов инаугурациони говор одвратио, рекавши да је то било „нечувено“ и да у говору „није било ни једне љубазне ноте“.Она је потом наставила да критикује републиканце у Kонгресу зато што су следили његов пример у „злоупотреби” своје функције.

– Нажалост, Републиканска партија је стала уз њега. Искрено, окачили су кичме о зид док су улазили у своје канцеларије. Немају савести. Они немају кичму и видимо резултате странке коју је преузео демагог“ рекла је и додала да је време је да „одлучимо да ли ћемо бити одрасла земља или не – изјавила је она.

Kасније у интервјуу, Kлинтонова је упитана о стању у Демократској странци, што ју је навело да каже да је „време за пажљиво размишљање о томе шта ће победити на изборима“.

KOMENTARI13 коментара

 1. Duca says:

  Evo sa Bajdenom gledamo Ameriku kakva po Klintonovoj treba da bude. Tramp jeste se**nja, ali je u odnosu na "demokrate" predsednik i po.

 2. Kulak says:

  Ima li plan za balije? Šta raditi s balijama?

 3. persida says:

  Smrdljiva popisulja i dalje kevce, lanac je popustio.

  • I Love persida says:

   Bravo, ilove persida.

 4. Косовац says:

  Чујеш израз: „да ли ћемо бити одрасла земља или не“. ……………ОДРАСЛА ЗЕМЉА. Значи још постоји дилема да ли је Америка одрасла земља. ……………Као да је нека шипарица из 4. разреда основне школе у Србији писала домаћи задатак.

 5. Ovcoizovani covid idiot says:

  Crkotino gerijatrijska terminalna, krepaces do 2024.

  • stevan-vd says:

   Daj Bože...iz tvojih usta u Božije uši. A može i pre 2024-te .

 6. padre says:

  Mogla je mirne duše da skrati ono "Da sam ja osoba, koja se kladi" u "Da sam ja osoba"!

 7. doktrina soka says:

  Dobro ide Americi,jos disu iako Demokrate vode zemlju,a kako bi drugacije i bilo,sve egomanijaci od vrha do dna vlasti.

 8. Gospodi Pomiluj says:

  Kakve su ti misli takav ti je život. (to reče p.pavle, a bogami i o.tadej, a bogami i mnogie drugie)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u