ХИЛАРИ KЛИНТОН „ЗАБИЛА НОЖ У ЛЕЂА“ БИВШЕМ САБОРЦУ! Добила ЖЕСТОK одговор!

HILARI KLINTON „ZABILA NOŽ U LEĐA“ BIVŠEM SABORCU! Dobila ŽESTOK odgovor!

21 januara 2020

Bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton zadala je ozbiljan udarac mogućem kandidatu demokrata na predsedničkim izborima Berniju Sandersu, opisavši ga kao čoveka koga „niko ne voli“ i „koji ništa nije uradio“.

Hilari Klinton je, u izvodima iz intervjua koji će biti prikazanu u sklopu četvorodelnog dokumentarca o njenoj političkoj karijeri, rekla i da će razmisliti da li će podržati Sandersa ukoliko bude izabran za kandidata demokrata na predsedničkim izborima krajem godine.– Bio je u Kongresu godinama i podržavao ga je jedan senator. Niko ga ne voli i niko ne želi da radi sa njim. Ništa nije ni uradio – rekla je Hilari Klinton.

Sanders je, odgovarajući na te ocene, rekao da je „trenutno usredsređen na važan trenutak američke istorije – opoziv Donalda Trampa“.

Rekao je i da Hilari Klinton ima pravo na mišljenje, ali i da je, prema istraživanjima javnog mnjenja, najpopularniji senator u SAD, te da ga, samim tim, „neko ipak voli“.

Podsetimo, na izborima 2016. godine Sanders je podržao Hilari Klinton u njenoj predsedničkoj trci sa Donaldom Trampom.

KOMENTARI4 komentara

 1. Zoran says:

  Problem je sto se demokrate zeznule u vreme vladavine Obame. Forisrali su socijalizam kao ludi. Bil Gekjst tardicionalno podrzava demokrate. Mozete misliti dokle je to doslo da sada Bil Gejst preti demokratama da nece da ih podrzi ako odu mnogo levo. Isto je i Obama skoro kukao kako ne mnogo levo. Sanders je levo nastrojen i, eto, sam kaze da je popularan. Sada Amerika ima veliki problem kako da odvrate mlade sa levoicarske strane. Klintotnka je samo jedn a u nizu koaj to pokusava. Vas u Srbiji je tesko odvrartirti od komunzima i posle 40 godina od smrti Tita, ne znaju ovi ovde sta ih ceka.:)

  • padre says:

   Dobro si to našvrjao,čak si našao u americi socialiste!

 2. Istina says:

  Bitno je da mi znamo šta VAS čeka...

 3. Aleksandar says:

  Zorane, mozda obicni amerikanci zele samo malo vise socijalne pravde. Niko ovde u Srbiji nije za komuniste, to su samo vasa medijska naglabanja na zapadu. Zovete nas komunistima, a mi sa komunizmom nemamo nikakve veze. judi osecaju nepravdu, rade ko konji, a jedva zarade za kredite.Sa druge strane "elita" i poiticari zive lagodno. Ta ista Hilari je teska ko brod, a kao i Ceda i Vucic, celog zivota se bavila samo politikom...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *