ХИЛАРИ ПОНОВО ЈАШЕ – УПОЗОРАВА ТРАМПА: Руси долазе, Америку треба заштитити!

HILARI PONOVO JAŠE – UPOZORAVA TRAMPA: Rusi dolaze, Ameriku treba zaštititi!

1 marta 2018

Bivša državna sekretarka i bivša kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton obratila se američkom lideru Donaldu Trampu sa pozivom da se država zaštiti od „Rusa koji i dalje dolaze“.

„Govorim to kao bivša državna sekretarka SAD i Amerikanka: Rusi i dalje dolaze. Naša obaveštajci podstiču Trampa da dejstvuje“, napisala je Klintonova na Tviteru.

Bivša državna sekretarka se zainteresovala i da li će predsednik SAD Donald Tramp „kao i pre, ignorisati i kapitulirati“ ili će stati u zaštitu zemlje.

KOMENTARI2 komentara

  1. zlatko says:

    čil aut, greni... Rusi ni ne pomišljaju da dođu u SAD. Šta će njima to? Šta će Rusima SAD, ta hodajuća histerija, prazna vreća budalaština? Da su nešto hteli, već bi to odavno obavili na daljinu, pre nego što gren Kilari trepne. Zato "mirno spavaj, nano, kod Rusa je sve zaključano, to samo tvoje srce nije, džaba ga bilo kapije" Ja mislim da je zapravo baka Kilari bacila oko na Putina, pa ga samo malo začikava. A Rusi bezobrazni, pa joj stalno podmeću onu Zaharovu da joj ona odgovara, umesto da joj se Putin obrati i objasni joj biranim rečima kako on nikad ne bi... itd.

  2. Barakuda says:

    Ova ne miruje.... smatra ruse za vanzemaljce...dolaze, dolaze itd !!!! Šta reći o najvećoj demokratiji na svetu !?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *