ХИЉАДЕ ЉУДИ НА ТРГУ: Скандирају против Вучића и власти!

HILJADE LJUDI NA TRGU: Skandiraju protiv Vučića i vlasti!

24 marta 2016

miting-radikala-1-768x461Na Trgu Republike u Beogradu počeo je miting Srpske radikalne stranke i time je otpočela kampanja radikala za predstojeće parlamentarne izbore.

Na prepunom „Trgu“ se okupilo više desetina hiljada ljudi.

Pristalice radikala nose zastave SRS-a, Srbije, četničkih pokreta kao i zastave sa natpisom „Šešelj“.

Radikali su svog predsednika dr Vojislava Šešelja dočekali uz povike „Jedan je Vojislav Šešelj“!

Šešelj zapretio Vučiću: Ne igrajte se, bolje je izgubiti vlast, nego čast i obraz, nositi žig izdajnika.

Pored toga, čuje se i skandiranje „Vučiću pederu“ i „Tomo Šiptare“!

Nakon obraćanja lidera radikala krenuće šetnja centralnim beogradskim ulicama.

Šešelj je u svom obraćanju istakao da je vreme da Srbija upozna radikalsku vlast. Još je dodao da Srbija bira između patriota – rusofila i evrounijata: „Srpski mali čamac treba da se veže za veliki ruski brod“, objasnio je Šešelj.

Pored toga, Šešelj je pozvao na hapšenje Čede Jovanovića i Nebojše Čovića zbog ubistva Zorana Đinđića. Njih je optužio da su sakrivali veze DOS-a i Zemunskog klana.

Lider radikala je ponovio da ne može sa Sandom Rašković Ivić u bilo kakvu saradnju zbog njene izjave da se u Srebrenici desio genocid, a ni sa Boškom Obradovićem koji se „kune u Đinđića“.

Optužujući ovu vlast, Šešelj je istakao da u Srbiji nema iskrene borbe protiv kriminala i korupcije dok se ne uhapsi Tomislav Nikolić koji se „nakrao na sve strane“.

(Oslobođenje)

KOMENTARI10 komentara

 1. SRBIN says:

  „Čast Otadžbine” traži raskid svih sporazuma sa NATO i njegovo isterivanje iz Srbije „Čast Otadžbine” traži raskid svih sporazuma sa NATO i njegovo isterivanje iz Srbije http://fakti.org/serbian-point/cast-otadzbine-trazi-raskid-svih-sporazuma-sa-nato-i-njegovo-isterivanje-iz-srbije

 2. don says:

  Koje desetine hiljada ljudi?Napisite vise miliona ljudi:)

 3. Batina says:

  Don, utera ti slon.

 4. don says:

  Batino,pusi te glupe psovke:)Napisi nesto pametno,ako znas.

 5. M.Marko says:

  Koju novu stranku Nikolic osniva?Cim bude gusto odma se hvataju neke druge stranke.

 6. rodoljub zaharijevic says:

  ajde ne lazite,bio tamo i nema veze sa vise desetina,vise iljada da,tamo gde je bio miting sa deset hiljada nastaje problem,ne serite,covek je istorija,brabonja da je za medalju,ali kada rece da su nepotkupljivi otisao sam kuci.

 7. Sremac says:

  Skup je bio zvanično protiv Vučića ali Šešelj nije nijednom pomenuo Vučića. Publika je skandirala ono uobičajeno za Vučića ali ga Šešelj nije prozivao. Šešelj je lažna opozicija (dobio je pare i od Vučića) a sve isto radi kao i kada se pojavio i mitingovao stojeći na gajbama kod Ruskog cara. Najbogatiji lažni opozicionar. Ovoliko koliko je uspeo da sakupi na Trgu, toliko će i napabirčiti glasova i to je sve. Srbiji trebaju novi ljudi, niko od ovih što učestvuju na ovim okupacionim izborima.

 8. Milos says:

  Seselj je Vucicev trojanski konj

 9. kosovac says:

  To što je Kardžić osuđen možemo smatrati za normalno obzirom da je to uradio Zapad. To što je Karadžića isporučila Srpska vlast i to možemo smatrati normalnim postupkom sluge okupatora. To što sada o Šešelju poneki Srbin priča i priželjkuje, to nije normalno, zato što to može biti ugaoni kamen na ogradi rezervata za Srbe.

 10. OD BOTA, DO MINISTRA says:

  OD BOTA, DO MINISTRA: Nebojša Stefanović bio Vučićev bot 2005. godine Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović bio je 2005. godine jedan obični bot Aleksandra Vučića. Emisija “Utiska nedelje” iz 2005. godine otkrila nam je da je Aleksandar Vučić i te godine imao svoje botove! Naime, aktuelni ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uključio se 2005. godine u emisiju “Utisak nedelje” kao član Srpske radikalne stranke kako bi pružio podršku Aleksandru Vučiću u trci za gradonačelničko mesto u Beogradu. Ministar se uredno predstavio kao Nebojša i rekao da će Aleksandar Vučić sigurno biti gradonačelnik Beograda. Prosto je neverovatno koliko Vučić ne može da se otarasi metoda obmanjivanja građana. Vučić iste tehnike obmanjivanja primenjuje i danas VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=Pl2tgfYJD8g

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *