ХИТ НА ФЕЈСБУКУ: Говор Ивице Дачића на „енглеском“ (ФОТО, ВИДЕО)

HIT NA FEJSBUKU: Govor Ivice Dačića na „engleskom“ (FOTO, VIDEO)

1 oktobra 2015

Fejsbukom kruži slika na kojoj je govor ministra inostranih poslova Srbije, Ivice Dačića, koji je čitao na sednici OEBS-a. Ovaj Dačićev tekst je slikao italijanski ministar inostranih poslova.

545z67uu6Da li je ovo stvarno Dačićev tekst ili nečija šala, pogledajte video pa procenite:

(izvor: Fejsbuk, priredio Intermagazin)

KOMENTARI11 komentara

 1. mija says:

  "Pazi, sad je zajebano" Vrištim, od smeha i od muke!

 2. demos kratius says:

  ma,jebes engleski.Trebo mu je ovaj sto mu je nastampao na list ukucati cirilicom,tako da se talijan koji je uslikao jos vise zbuni

 3. s@ša says:

  Sad mogu i da umrem kad sam vidio ovo :-)

 4. zlatiborski ovan says:

  pustimo sad to, tj. govor malog prasca prevarantskog. ipak je on, uprkos svemu, relat. rusofil ipak je on zlato prema anglosaksonskom agentu, Laznom caru Picoustom

 5. Bojan says:

  Smesno i zalosno u isto vreme. Dal' da se smejes? Dal' da places? Ne znas, sta bi pre. Da nam ovakvi ljudi vode zemlju, to znamo. Nista nova. Ali jos je veca nasa sramota da su oni jos uvek tu na vlasti. To itekako zacudjuje. Na izborima nam se podmecu nepismeni ali dovoljno pohlepni i na sve spremni idioti, samo sa jednim zadatkom-da nam dezintegrisu, unizavaju, sramote i narod i zemlju. Ovo me podseca na ne tako davno govor jedne kroasanke u evropskom parlamentu Ingrid Anticevic koja je bila jos i gora od naseg Dacica pa je postala poznata po nadimku - PIPUL MAST TRAST AS.

 6. N. says:

  Zar Ministar inostranih poslova ne zna ni jedan jedini strani jezik?!

 7. Miša Jovanović says:

  Ne mora svaki političar da zna engleski. Ali zemlja Srbija mora da ima političara na mestu ministra inostranih poslova koji govori engleski. Tu je prva ušteda. Ne mora da vodi prevodioca sa sobom i troši državne pare. O prestižu zemlje da i ne govorim. Srbi su jedan od retkih naroda u svetu koji govore po nekoliko jezika. I evo ko nas reprezentuje. Malo debelo prase.

 8. mija says:

  To što on ne govori engleski je jedna stvar i o njemu govori da je lenčuga koja se ni oko čega nije trudila. Ali to što se pretvara da zna, to govori nešto još gore: da je prevarant.

 9. Eh, Srbi! says:

  Baš zapravo. Trebalo je ili biti napisano ćirilicom, ili da govori srpski. Bem ih u usta glupava poltronska. Nije on prevarant. Amerikanci to podržavaju. Nek je na englskom, pa makar i usrano.(Nisu oni Srbi pa da se reklamiraju tuđim jezicima) Važno da se primenjuje. Tog ivicu ionako niko nije slušao. Čovek predsednik onog kako se zove agabem, onog zločinačkog sektora zločinačkih OUN, pa tamo čovek isto govori srpski. Čuo sam da je svima naredio da govore ruski, pa kad su ih rusi isterali zbog špijuniranja, sada je čovek prešao na engleski. Mučenje, brate i jedne i druge strane. Svi znaju da on ne zna engleski, ali da MORA da priča i čita na engleskom, pa makar i sa marsovskim dijalektom. Ta prisila je sranje. Fašizacija i ništa drugo. Ja govorim engleski skoro savršeno, ali iz nekih tamo objektivnih razloga. Ipak mogu da kažem da je posle nemačkog, engleski najružniji jezik na svetu. Znam, zato što malo više od dovoljnog govorim još par jezika. Ja obožavam ruski, francuski i španski jezik. A svi ovi ostali su pominje. Sa Srpskim jezikom ne može da se poredi ni jedan jedini jezik na svetu. I po skladu i po lepoti. Samo ga sami Srbi skenjali zadnjih par decenija i polako ga pretvaraju u nakazu. Eh, Srbi!

 10. Paštrović says:

  "Eh, Srbi" Jedino mogu da kažem jedno veliko - BRAVO!!

 11. MickoNY says:

  Treba da priznamo , da smo kolektivno odgovorni , za kolektivnu sramotu....a on , prasac nesposobni i dalje je u vrhu vlasti ...e to najvise boli...kakvi smo to ljudi...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *