ХИТАН САСТАНАК ТАЈНИХ СЛУЖБИ: Светски моћници управо одлучују о судбини планете! (ВИДЕО)

HITAN SASTANAK TAJNIH SLUŽBI: Svetski moćnici upravo odlučuju o sudbini planete! (VIDEO)

26 aprila 2017

Zvaničnici iz nekih od vodećih međunarodnih špijunskih agencija došli su u Kvinstaun na Novom Zelandu zbog tajnog sastanka.

Grupa nosi naziv Pet očiju (Five Eyes) i predstavlja špijunski savez između SAD, Velike Britanije, Australije, Kanade i Novog Zelanda. Očekuje se da ća tajnom sastanku prisustvovati i direktor FBI i CIA zajedno sa najvišim zvaničnicima Australije, Kanade, Velike Britanije i Novog Zelanda i njihovih obaveštajnih i sigurnosnih agencija – javljaju novozelandski mediji.

 

Privatni avion koji je sletio na Velingtonski aerodrom izazvao je radoznalost kada je otkrivena njegova registracija 10030, jer ona pripada CIA. Veliki broj korporativnih aviona je sleteo u Kvinstaun u petak.
Portparol novozelandskog premijera Bil Ingliš potvrdio je da će veliki broj visokih zvaničnika prisustvovati konferenciji čiji je vlada domaćin, piše Avaz.

Alo

KOMENTARI4 komentara

 1. Trifun says:

  Rusija je spremna da udari prva ovaj put. 100%

 2. M says:

  Hoćeš reći da zapad svoj plan o prvom udaru na Rusiju,može okačiti na klin?Koja divna neizvjestnost!Pogotovo za nas malene.

 3. dusko says:

  DOGOVORILI SU SE DA NE SMEJU DA KRENU NA RUSIJU ! UOSTALOM RUSIJA SIGURNO ZNA SVE STA SU PRICALI I DOGOVORILI SE !!! DANAS SE NISTA NE MOZE SAKRITI, NE POSTOJI APSOLUTNA ZASTITA !!!

 4. RHshit says:

  SMEŠNI MALI LJUDI SA DIVLJEG ZAPADA...LUZERI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *