ХИТЛЕРОВСКИ ЗАКОН: Американци предлажу нацрт у Сенату какав човечанство не познаје!

HITLEROVSKI ZAKON: Amerikanci predlažu nacrt u Senatu kakav čovečanstvo ne poznaje!

25 januara 2016

us-senate-capitol-flag-web-generic 5465Lider većine u Senatu, Mič MekKonel, pokušava na brzinu da provuče nacrt koji će omogućiti predsedniku Obami skoro neograničena ovlašćenja za postavljanje vojske bilo gde u svetu na bilo koji period vremena, uključujući i SAD.

„Odobrenje za korišćenje vojnih snaga će ukinuti ograničenja vezana za korišćenje kopnenih snaga na određenoj teritoriji i u određenom vremenskom periodu“, navodi Defence One.

Drugim rečima, predsednik SAD će moći da postavi vojsku bilo gde, u inostranstvu ili u sopstvenoj državi, i to na neograničen period vremena.

Nekoliko senatora, uključujući i Džona Kornina, iznenađeni su odlukom MekKonela da se ovaj nacrt provuče na brzinu.

Čak se ni demokratama u Senatu ne sviđa ovo odobrenje koje ukida geografska ograničenja postavljanja vojske od strane predsednika.


„Ja sam za to da se na Kongresu glasa o tom odobrenju jer želim da znam kako to odobrenje izgleda“, rekao je senator Robert Mendez u četvrtak. „Ne želim ništa da potpisujem naslepo“.

Važno je napomenuti da će MekKonel pokušati da provuče nacrt u petak kada se najavljuje katastrofalna mećava na severoistoku SAD, uključujući i Vašington.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. Baja says:

    Imal neko da mi kaze,jesul koze u ameriki kao nase mirne ili su borbene?????? PLEASE

  2. ??? says:

    Neka ih , samo neka razvalčače vojsku. Ako rat hoće da vode političari - " stručnjaci za sve" brzo će ga izgubiti, samo je problem što ginu oni za kojima niko ne žali a ne njihovi sinovi.Pošaljite sinove u rat, pa ratujte svuda po svetu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *