ХИТЛЕРУ БИ СЕ ДОПАЛО: Исламска држава врши ужасне експерименте на људима!

HITLERU BI SE DOPALO: Islamska država vrši užasne eksperimente na ljudima!

23 maja 2017

Islamska država (ID) testira otrovne hemikalije na svojim zatvorenicima kako bi stvorila nova hemijska oružja, pokazuju podaci iračke vojske.

ID želi da dođe do hemijskog oružja koje je lako napraviti i za koje su lako dostupni sastojci, koje bi koristila u Siriji, Iraku ali i u terorističkim napadima na Zapadu.

Irački vojnici su pronašli papire sa detaljima o eksperimentisanju sa talijum-sulfatom i „sastojcima iz nikotina“, koji su bili sakriveni u zgradi Univerziteta u Mosulu, gradu koji je od 2014. godine bio pod kontrolom ekstremista.

U jednom opisanom eksperimentu, islamisti su postepeno trovali talijum-sulfatom jednog zarobljenika – muškarca teškog oko 100 kilograma. Njemu su danima u hrani davali otrov nakon čega je patio od mučnina, groznice i oticanja unutrašnjih organa, što je dovelo do bolne smrti.

Talijum-sulfat, bezbojna i bezukusna supstanca je poznati otrov.

Pripadnici IS koji su radili na eksperimentima opisali su ga kao savršeni smrtonosni otrov, čiji se sastojci lako mogu naći u prirodi i u pesticidima u zemljama kao što su SAD.

U drugom eksperimentu su jedan sastojak iz nikotina, koji se takođe može lako naći, mazali žrtvi na kožu, zbog čega je ona pala u nesvest. Drugom zarobljeniku su ubrizgali u krv taj sastojak, nakon čega je on umro u roku od dva sata.

– Ovo je užasno podsećanje na naciste koji su testirali nervne agense na živim ljudima. U toku Drugog svetskog rata, nacisti su sproveli hiljade smrtonosnih eksperimenata sa iperitom na zarobljenicima u koncentracionom logoru Sahsenhauzen, blizu Berlina – rekao je Hamiš de Breton Gordon, britanski stručnjak za hemijsko oružje.

Pretpostavlja se da se većina eksperimenata sprovodila na Univerzitetu u Mosulu.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Kosovac says:

    Šta ste se uhvatili za Hitlera. Pa on je završio svoj posao i ostavio naslednike u Evropskoj Uniji. Ako imate tri čiste, napišite da bi se dopalo Kušneru, naprimer. Ili Hilari Klinton, ili Manleni Olbrajt.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *