Хитно донети антимафијашки закон

Hitno doneti antimafijaški zakon

22 decembra 2016

parovic-45

„Srpsko društvo i država nalaze se u pipcima mafijaške hobotnice koju je instalirala NATO struktura. Sankcije i bombardovanje preraslo je u kartelizaciju Srbije po modelu latinoameričkih država, a sve sa ciljem konačnog gašenja svakog oblika suvereniteta naše zemlje.

Mafija prožima bezbednosne strukture, sudove, tužilaštva, političke stranke, javna preduzeća, ministarstva, sport, jednom rečju – gotovo sve društvene sfere.

Posebno je opasno to što je NATO u našem okruženju i na delu naše teritorije uspostavio svoje mafijaške sisteme i čak im omogućio da slobodno raspolažu državnim resursima (Crna Gora i Kosovo i Metohija).

Jednu od najvažnijih stvari koju ćemo inicirati jeste donošenje antimafijaškog zakona. Celokupan državni aparat, ali i društvo u celini moraju biti uključeni u ovu borbu, jer će nam u suprotnom mafijaški karteli regrutovati decu kao moderne janjičare u svoje falange.“

Miroslav Parović, predsednik Narodnog slobodarskog pokreta

NAPOMENA: Odlukom skupštine politička stranka Treća Srbija transformisana je u Narodni slobodarski pokret i u buduće će pod tim imenom nastupati u političkoj borbi.

KOMENTARI2 komentara

  1. dusko says:

    Kako moze vlast da donese takav zakon ! Prvo moraju oni da budu moralno i po svim drugim pitanjima cisti da bi mogli da se bore sa kriminalom ! Mislim da je srpsko drustvo kriminalizovano po sistemu spojenih sudova i da ce se tesko resiti ovaj problem dugorocno !!!

  2. Pero Joksimovic says:

    Što reče Lane Gutović: "U svakoj državi postoje zločinci i kriminalci. U nekim zemljama su u zatvoru a u nekim u Skupštini. Mi imamo jadnu sreću da su naši u Skupštini". Šta mislite za jednog Rodrigo Dutertea na mestu predsednika Srbije?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *