ХИТНО САОПШТЕЊЕ ИЗ КРЕМЉА: Путин обавио одлучујући разговор са Макроном! СТВАРА СЕ САВЕЗ ОД КОЈЕГ ЋЕ СВИ СТРЕПЕТИ

HITNO SAOPŠTENJE IZ KREMLJA: Putin obavio odlučujući razgovor sa Makronom! STVARA SE SAVEZ OD KOJEG ĆE SVI STREPETI

19 jula 2019

Francuski predsednik Emanuel Makron prisustvovaće u Rusiji svečanostima povodom 75. godišnjice pobede u Drgom svetskom ratu, 9. maja sledeće godine.

Emanuel Makron je sa zahvalnošću prihvatio poziv Vladimira Putina da prisustvuje svečanostima“, navodi se u saopštenju i dodaje da su se dvojica lidera dogovorila o narednim kontaktima u različitim formatima.

(Tanjug)

KOMENTARI7 komentara

 1. milorad2 says:

  ah, a ZATO je cela ova farsa sa nama bila:)Hehe partneri su malo nervozni, a merkelova je otrovana,na žalost.

 2. zora says:

  Na ovoj slici je Makron zapanjen i odusevljen zbog onoga sto vidi.

 3. Marko st says:

  Koliko je francuskih vojnika bilo u hitlerovim trupama u drugom svetskom ratu koje su kidisale na staljingrad??? Putin to zna a zasto se prave mutavi to samo Bog zna.

 4. mlan says:

  Macron...vode ga po pravilima Tsun Zu strategije. "Pridji neprijatelju sto blize" mirise mi da je zarazen virusom Napoleon, mlad i nadobudan misli moze sve ako mu ledja drze Rotshild-i. Nista ja njemu, njima, ne vjerujem ista je to centrala u Londonu.

 5. Kosovac says:

  Da, u starim novinama se vide fotografije ispraćaja francuskih „dobrovoljaca“ na istočni front. Naravno da su pokazivali onaj čuveni fašistički pozdrav rukom. Doduše pisalo je da idu da Nemcima pomognu u borbi protiv „boljševika“, ne „Rusa“. Kod Milana Nedića tako nešto nije moglo da se dozvoli ni pod razno. Srbi nisu napadali Ruse čak ni onda kada su Rusi zastranili u boljševizam i komunizam. Iako je Hitler to izričito zahtevao. A sada vidimo da se Francuzi svim medijumskim silama trude da Srbe proglase fašistima i genocidnim narodom. Jeste da im srpski kvislinzi pomažu u tome, ali je očigledno da Francuzi nemaju ni obraza ni srama. Kao Hrvati, u obe varijante su Pobednici. U stvari, Makron će dogodine biti na proslavi 9. maja u Rusiji, ali će iza leđa držati preklopljene prste, pa će u sebi govoriti „Živeo dan Evropske Unije“.

 6. Milan says:

  Rusija je dosad uspela da donekle ali ipak prilično prilično da popravi odnose ali i da poveća ekonomsku saradnju sa NATO članicom Turskom. Da li nešto slično može da postigne i sa NATO članicom Francuskom? Nemačka sa svojom loše opremljenom vojskom već je odustala od mnogih zajedničkih NATO vojnih operacija. Ona će izbegavati sukob sa Rusijom, neće rizikovati da ponovo bude razrušena njihova država Nemačka koja je sad izgradjena i razvijena država. Ko će onda da ratuje protiv Rusije, a iz Evrope? V. Britanija, Estonija, Poljska, Rumunija, Hrvatska i Crna Gora?

 7. Mira says:

  Necu da strepim ni od koga i ni od cega...trivaci dosta...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *