ХОЋЕ ДА ИЗАЗОВУ КРВАВИ РАТ: Планирају да запале Блиски исток пре истека Трамповог мандата

HOĆE DA IZAZOVU KRVAVI RAT: Planiraju da zapale Bliski istok pre isteka Trampovog mandata

15 decembra 2020

IRANSKI predsednik Hasan Rohani optužio je danas Izrael da je prošlog meseca ubio naučnika Mohsena Fahrizadeha kako bi pokrenuo rat u poslednjim danima administracije američkog predsednika Donalda Trampa.

Kako prenosi Rojters, Rohani je danas na konferenciji za novinare prvi put direktno optužio Izrael da je krajem prošlog meseca ubio Fahrizadeha, koji je godina bio jedan od začetnika iranskog nuklearnog programa.Britanska agencija navodi i da je Izrael, koji se sumnjiči za niz ubistava iranskih naučnika u protekloj deceniji, u više navrata izbegao da prokomentariše ubistvo Fahrizadeha.

– Pokretanje nestabilnost i rata u poslednjim danima Trampove administracije bila je glavna namera cionističkog režima kada je izvedeno ubistvo – Fahrizadeha rekao je Rohani.

Rohani je najavio osvetu za ubistvo iranskog naučnika i poručio da njegova zemlja neće dozvoliti izbijanje nestabilnosti u regionu.

KOMENTARI2 komentara

  1. I Love persida says:

    Izrael divlja kada god može, pa nije ga džaba i Bog prokleo, zaslepeo i ogluveo da ne mogu da vide svoje spasenje u Hristu, nego još ratuju protiv Božije volje, i grade hram u Jerusalimu za koga Bog reče da ga ne želi, jer od Hrista na ovamo hram je u čoveku kao i ljubav Božija zasnovana na poslanstvu Hrista. A ovi divljaci gledaju da ubiju i osvajaju, staće njima na rep sam Bog višnji, i svako ko se ne pokaje i obrati Bogu kroz Hrista već je osuđen.

  2. I Love persida says:

    P.S. Nema veze sa Trampom, osim što jeste malo voda u ušima, ali oni samo koriste priliku kada se god ukaže, cionisti rade bez obzira kakvog trampa da im postaviš.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *