HOĆE DA SE BIJU SA SRBIMA: Navijači Albanije sa fantomkama pošli ka Beogradu

HOĆE DA SE BIJU SA SRBIMA: Navijači Albanije sa fantomkama pošli ka Beogradu

14 oktobra 2014

navijaci45567657Prema najavama na društvenim mrežama, očekuje se da još navijača fudbalera Albanije na dan utakmice krene ka našoj prestonici.

Uprkos preporuci UEFA, koju su prihvatili savezi Srbije i Albanije, a po kojoj na dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. neće biti navijača gostujućih fudbalera, tri autobusa pristalica Albanije, krenulo je veče pred meč, koji se u utorak od 20.45 igra na stadionu Partizana put Beograda.

Na društvenim mrežama albanski navijači su ostavljali poruke u kojima su poručivali da dolaze da pokore Beograd, odnosno da pokažu da si i u tuči snažniji i jači od srpskih navijača.

Jedan navijač Albanije se zastavom neopaženo čak slikao ispred stadiona Partizana u Humskoj, a prema statusima na društvenim mrežama očekuje se da će još pristalica naših južnih suseda krenuti na utakmicu.

Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije Milivoje Mirkov, rekao je da će u skladu sa prporukama UEFA i dogovorom između dva saveza, svaki Albanac, koji se na stadionu Partizana pojavi sa obeležijima te zemlje, biti odstranjen i procesuiran u skladu sa zakonom.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *